2777
2789

میخوام تعویض کنم نرخش فرقی بحالم داره؟؟؟ 

یه مقدار پولم داریم همسرم میگه با پول بخر تعویض نکن ولی چون ممکنه یکی دوماه اینده پول لازممون بشه میترسم از پوله طلا بخرم، نمیدونم چه کنم نظر شما چیه؟؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلا دوباره سیر صعودی گرفته هرکاری میکنی دست بجنبون

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

من پدربزرگم همیشه به مادرم میگفتن طلا رو هیچ وقت نفروش الان به حرفشون رسیدم من جای شما بودم با اون پول میگرفتم و اون طلای قبلی هم نگه میداشتم چند سال دیگه طلا خیلی گرون میشه  البته بازم هر جور صلاح میدونید

برای دو سه ماهه دیگه که فروشش ضرره اگر فکر میکنی اونموقع پول لازم میشین نفروش ، برای تعویضم نه دیگه طلاتو پایین بردارن پایینم میفروشن فقط یه مقدار اجرت میاد روش ، بنظرم سعی کن طلای کم یا بدون اجرت برداری.

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉

پول تو‌دستتم بمونه خرج میشه 

برو‌طلادست دوم بخر

اونی هم ک داری رو نگه دارعوض نکن ک پول اجرت بدی چون میگی ک لازمتون میشه 

فردا بنظرم بخر 

هیچی معلوم‌نیست 

ممکنه بیاد ‌ایین ممکنم هست بخاطر پول هایی ک قراره واس ثبت نامی های ماشین بریزن دوباره بره بالا چون اوناهم هجوم میارن برای خرید

این نیز بگذرد .....

یکم فرق میکنه مثلا از گرمی 3تومن 300پول طلات بشه 10درصد سود بدی باید 30تومن اضافه بدی

اگه از گرمی 2 بخری 200تومن میشه که 10 درصدش میشه 20 تومن.

البته تو گرم پایین در 5 6 گرم فرق آنچنانی نداره

پول تو‌دستتم بمونه خرج میشه  برو‌طلادست دوم بخر اونی هم ک داری رو نگه دارعوض نکن ک پول اجرت ب ...

پولای چی ؟ پولای ثبت نامی رو میشه برداشت کرد؟

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉