2777
2789
عنوان

بیاین بگم بچه هام چه بلایی سرم آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 40 پست
من از محبوس بودنه نمیترسم از بیخیر بودن از اونا میترسم ولی خوشبحالت ۳تا داری کاش منم اوضاعم خوب بشه ...

منم اوضاعمون خوب نیست اما خوب خداروشکر 

الهی که خدا بهتون نی نی ها ی ناز وخوشگل بده

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر نبود حای سه تا یکی دوتا میوردید ولی بیشتر هواستون بهش میبود؟بچه دوساله رو یک رب ول میکنید به ام ...

اره عزیزم کار هرروزشونه باهم میرن حیاط و کلی بازی میکنن 

پسر و دخترم حسابی حواسشون به داداششون هست 

البته که خدا مراقبشونه 

بعدشم اگه بدونید چه کیفی میکنن باهم 

امان از دست بچه ها. منم یه بار حموم بودم دخترام در حمومو قفل کرده بودن و بعدشم خوابشون برده بود.نزدیک دوساعت اون تو بودم همسرمم بیچاره هرچی زنگ زده بود اینا متوجه نشده بودن از بالای در اومده بود خونه. کلاا افتضاح بود اونروز

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

منم 37 سالمه😍😍 دوتا دختر دارم 12و11ساله 

خدا حفظشون کنه چه خوبه که خواهر هم سن و سال هستن 

من و آبجیم با یه سال اختلافیم 

مثل مامان دوم برامه عاشقشم

امان از دست بچه ها. منم یه بار حموم بودم دخترام در حمومو قفل کرده بودن و بعدشم خوابشون برده بود.نزدی ...

حموم خیلی بده من حس خفگی بهم دست داده بود تو اتاق

حالا چه برسه به حموم 

استارتر جدا خداقوت میگم بهت او تاپیکات دیدم دوست داشتی بارداری چهارمت دوقلو باشه ایول داری والا چه ا ...

ممنون عزیزم  نمیدونم شاید به این خاطره که میگم آب که از سر گذشت چه یه وجب چه چهاروجب 😂😂

از بچه ی سوم انگار شیرینی بچه چندبرابر میشه 

تازه میفهمیم قدیمی ها چرا اونقدر بچه میاوردن