2777
2789
عنوان

ترسناک دعا نگیرید

716 بازدید | 37 پست

بالاخره فهمیدم این موجودی که تازگی‌ها اذیتمون میکنه کیه

ما یه ملکی داشتیم ۴ سال پیش گذاشتیم برای فروش

ولی فروش نمی‌رفت یه نفر گفت من یه آدم خوب سراغ دارم یه دعا میده بزار تو ملکت ،صد درصد میره

برامون گرفت گذاشتیم اونجا

همون موقع هم به شوهرم گفتم حواست باشه کجا میذاری ،بعدش برش داریم بندازیم تو آب 

ولی اون کاغذ گم شد

یه شب که نزدیک اون ملک بودیم تو خواب دیدم یه مرد قدبلند به شدت عصبانی منو تو همون باغ با کلی دمپایی زد دمپایی هارو محکم پرت میکرد سمتم

انقدر دردم گرفته بود بیدارشدم هم جاش درد میکرد

به شوهرم گفتم مال همون دعاست خیلی عصبانیه 

تا اینکه چند وقت پیش یه دختر تو خواب به قصد کشت به همسرم حمله کرد ،تایپیکشو هم زدم 

شوهرم انگشتر حرز داره و نتونسته بود بهش نزدیک شه

بعد خودم تو خواب دیدمش ،چیزی که خیلی برام عجیب بود موهاش بود وچهره تقریبا آشناش

موهاش مثل جنوبیا بود یجوری لخت چسبیده به سر

دوبار پسرمو تو خواب اذیت کرده 

تایپیک قبلیمم هست که باهام درگیر شد

این دختر خیلی عصبانیه وهمش حمله میکنه

ما از فروش اون ملک پشیمون شدیم

حسم بهم میگه اون به مردی که با دمپایی منو زد بهم مربوطن

نمیدونم چجوری اون مردو آزاد کنم بعد از ۴ سال اصلا اثری از اون کاغذ نیست

از روی چیزای دیگه خوابم هم درمورد ارتباطشون فهمیدم ولی طولانی میشه بگم

کسی میدونه چیکار کنم راهی هست ؟

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم شیفته تاپیکتو خوندم خیلی ترسیدم😬

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

زنگ بزنم وقت اپیلاسیونم کنسل کنم 

پشمای اونجام ریخت

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

سوره بقره دانلود کن پلی کن تو خونه و چهار قل و آیه الکرسی زیاد بخون 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

سوره بقره بخون یا بزار پخش خونه هرروز.  سوره جن بخون

اون مرده رو چیکار کنم

عذاب وجدان گرفتم

فکر کن یکی و یه جا اسیر کردی

آخه من حق انجام اینکارو نداشتم

خیلی پشیمونم و ناراحت

سوره بقره نمیتونم بزارم

تو خونمون پر از همیناست ولی بی آزارن و کمک هم میکنن

اذیت میکنن وقتی سوره بقره رو میذارم

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
شوهرم شیفته تاپیکتو خوندم خیلی ترسیدم😬

تو عنوان زدم که

زنگ بزن دفتر مرجع تقلیدت زشون بمرس

من حتی شنیدم ک دعا پیدا میکنید همینطوری نندازید تو آب بعضی دعاها تو آب قدرتشون بیستر میشه راه ازبین بردن و باطل کردن هرکدوم به ی شکل خاصه

از هرکسی حرف نشو حتما رنگ بزن  به یک عالم و سوال کن

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤