2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره جدی؟ میشه یه خلاصه ای بگی ازش؟ روانشناسیه یا رمانه؟ آموزنده اس یا داستانیه؟ لطفا یکم راجع به ...

بیوگرافی خودشه و راجع به افکارش در طول سالیان زندگیش چه در زندگی شخصیش چه کاریش صحبت میکنه.بسیار خانواده جالبی داره ،اگر ازش مصاحبه دیده باشی حس کردی چقدر با اعتماد بنفس ،کتابو که میخوونی متوجه میشی دقیقا همینطوره و چقدر برای داشتن این اعتماد بنفس کنکاش درونی کرده و خانوادش با اینکه از طبقه کارگر بودن ولی تو شکل گیری شخصیتش چقدر اثر مثبت داشتن

ارزش خریدن که حتما داره چون در طول خووندش خیلی از مسیر لذت میبری.میخوای کمتر خرج کنی طاقچه نصب کن از ...

چون کتاب های زیادی برای خوندن تو لیستم هست و اینو دیدم گفتم بخرمش یا نه

چون کتاب های زیادی برای خوندن تو لیستم هست و اینو دیدم گفتم بخرمش یا نه

بنظرمنکه پشیمون نمیشی.لیست داری پس کتاب برات مهمه.یکی از رفتار های کتابخوون ها خریدن و انبار کردن کتاب برای روز مباداست نکنه ادم فضاییا حمله کنن ما کتاب کافی نداشته باشیم😁😁😁

بنظرمنکه پشیمون نمیشی.لیست داری پس کتاب برات مهمه.یکی از رفتار های کتابخوون ها خریدن و انبار کردن کت ...

آفرین و انقدر رو کتاب خوندنم دقت دارم و بهش فکر میکنم یک کتاب ممکنه حداقل یک ماه خوندنش طول بکشه 

ارزش خریدن داره؟ تاثیر گذاره؟

به نظرم اول ببینید به چه نوع کتابهایی بیشتر علاقه دارید و اول آن کتابها را بخرید. علمی ، فلسفه، روانشناسی، تاریخی، رمان، زندگی نامه و ...

مسلما این کتاب ارزش خریدن و خواندن داره اما کتابهای خیلی بهتر از این کتاب هم هست و شما میتونید این کتاب را تو اولویت بعدیتون بذارید