2777
2789
عنوان

لاک گلدن رز !!!!!!!!!!!••••

438 بازدید | 29 پست

بچه ها یه نفر بهم یه لاک داده روش نوشته گلدن رز. خلییی کمرنگه درحد هاله

باید 4 لایه بزنم تا یکم رنگ بگیره اونم مسخره

ولی تو این سایت فهمیدم که گلدن رز از برند خیلی خوب لاکه

الان لاک من تقلبیه یا همه گلدن رزا همینن؟

میخام یه لاک سفید مات بخرم که قیمتشم زیاد نباشه. چه برندی بخرم به چه شماره ای

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟

اینقدر تو تاپیکای گلزار رفتم یه دیقه خوندم لاک گلزار😁😁

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاک گلدن رز داشتم قبلا خوب بود

برند دنی وان؛زویا(گیر نمیادالبته) و گلباران عالین

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

لیزانو خیلی خوبه عید خریدم 40

وای خیلی بده .

سریع غلیظ و چسبنده میشه

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍