2777
2789

میخوام مکالم یه مقدار اوکی بشه بعد برم کلاس زبان بغیر از فیلمای با زیرنویس انگلیسی و اینا چیکار کنم و چجوری بخونم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با کتاب Oxford word skills شروع کردم 

همینطور Grammar in use 

یه دیکشنری تصویری هم دارم برای شروع بهم کمک کرد OPD

انیمیشن و فیلم و آهنگ و استوری بوک هم بعد از این که به یه سطح خوبی رسیدی بنظرم موثرع واقعا 

من میگم موزیک انگلیسی پلی کن و حفظ کن مثل آهنگ اد  شیرن shape of you و. ... 

یوتیوب هم خیلی فضا خوبی واسه تقویت زبانه مثلا یه یوتیوبری هسش کلا ویدئو میذاره یا با اون ور آبی ها مکالمه میکنه با ترجمه و اینا بعد حتی برای کامنت اونجا از همه جهان کامنت انگلیسی میذارن برو برای ری اَکت به ویدئو ها ریپ کن جوابتو میدن به انگلیسی بعد رایتینگتم خوب میشه هم برای ویدئو ها لیسنینگت خوب میشه  میتونی بعد هاه پیشرفت کردی تماس بگیری و مکالمه کنی و.. 

فیلم و کارتون هم ببین بیشتر کارتون چون سطح خوبی داره میتونی راه بیای 

باب اسفنجی رو مثلا دوس داری به زبان اصلی ببین 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
اموزش کتابت رو سرچ کنی فکر کنم باشه ولی اپلیکیشن زبانشناسان هم خوبه واقعا 

من جفتشو خوندم واسه همین میگم سنگینه

من کلاس زیاد رفتم ولی با رمان و فیلم بهتر یاد گرفتم تا کلاس

زبان گوشیتم انگلیسی باید باشه که ذهن عادت کنه

یا تو ذهنت انگلیسی با خودت حرف بزنی،اولش خیلی کلمه هارو بلد نیستی ولی چندبار که گیر بیفتی بزنی تو دیکشنری دایره لغاتت زیاد میشه