2777
2789
عنوان

سونو NT

172 بازدید | 25 پست

بچه ها من امروز سونو ان تی پرسیدم فیمتشو گفت یکو پونصد دو هفته پیش پرسیدم پونصد شهر شما چقدره ؟

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاد نزدیک ۸۰۰

پس چرا اینجا اینقدر تفاوت داره 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
جای دولتی برو که همه نوع سونویی انجام میدن زیر پونصد تومنه  حتما مراکز خصوصی سوال کردی که این ...

جای دولتی بلد نیستم تو شیراز

چه عرض کنم من از قیمت همین امروزش مطلعم  مرکز خصوصی

قیمتش برام واقعا مهم نیست این که اینقد تفاوت داره حرص داره

قیمتش برام واقعا مهم نیست این که اینقد تفاوت داره حرص داره

جای دیگه قیمت بگیر

یک و پونصد واسه ان تی الکی زیاده 

قیمتش این نیست اخه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

جای دیگه قیمت بگیر یک و پونصد واسه ان تی الکی زیاده  قیمتش این نیست اخه

از چندجا قیمت گرفتم همشون همین قیمتا هستن یجا هم گفت ۱۶۰۰