2777
2789

چرا

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم برو خونه مادرت بخور بیا 😐 

شوهری که این حرفو بزنه کوفتم نمیدم بخوره 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

چندبار گفت غذاهای خواهرم بهتره منم چیزی نمیگفتم بهش تا اینکه یه بار لازانیا درست کردم، گفت اینا چرا اینجوریه، خواهرم خیلی خوب لازانیا درست میکنه

منم گفتم نمیخوای نخور، پاشو برو خونه خواهرت بخور

این مردا هرچی بیشتر مراعاتشون رو بکنی گستاخ تر میشن

نه

یه خانم اصیل وارد بحث های خاله زنکی نمیشه من باشم بهش میگم راست میگی من نمی توانم مثل مامانم و مامانت غذا درست کنم معلوم نیست چی تو غذاشون میریزن طعم عشق میده.

حالا منم کم کم یاد میگیرم.

هر وقتم رفتم خونه مادرش از دست پختش تعریف و تمجید میکنم.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲