2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 26 خردادم 

منم ٢٦ خردادم

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
به به یه خردادیه دیگه ..🌱 تولدت پیشاپیش مبارک 🥰

بخاطر اتفاقی که افتاده تولد ندارم ولی ممنون تولد شماهم پیشاپیش مبارک باشه ایشالله همیشه سلامت باشی و دلت شاد باشه 💞 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

منم هرساله تولد خاصی ندارم مهم خودتی 🌱 ان شالله که شاد و سلامت باشی 

من تازه عقد کردم قرار بود جشن بگیریم و...که مادر همسرم حالشون بد شد بیمارستان بستری شدن چند روزه واقعا بهترین کادو برای من اینکه حالشون خوب بشه و مرخص بشن  

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

من تازه عقد کردم قرار بود جشن بگیریم و...که مادر همسرم حالشون بد شد بیمارستان بستری شدن چند روزه واق ...

من تمام مدت عقد مادرشوهرم مریض بود هیچی از عقدم نفهمیدم 😅 اینقدر اشک ریختم ولی گذشت و حالشون خوب شد الآن خداروشکر سلامت هستن ان شالله این روزای سخت شما هم میگذره اینکه نگرانشی خوبیتو نشون میده