2777
2789
عنوان

خانومها ی میاین شوهرم ی حرفی زد استرس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 49 پست
تاحالا اینجوری نگفته بود استرس گرفتم همیشه ازم تعریف میکنه اولین باره اینجوری گفت

خب شما هم متعاقبا یه نکته ای رو بهش گوشزد کن

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا اصلا اینجوری نگفته بود اخه اولین باره همیشه ازم تعریف میکنه براهمین استرس گرفتم

چون اعتماد بنفس نداری دوست داری فقط ازت تعریف کنن 

برو باشگاه هم سرت گرم میشه هم چاق نمیشی ولی نه بخاطر حرف و تایید شوهرت بخاطر خودت 

یا کمتر بخور 

خودمم میدونم درون ب شدتت حساسی دارم اینکه دیگ ب چشش جذاب نیام اذیتم میکنه

از الان ورزش کن

به پوستت 

به اندامت 

موهات رسیدگی کن

کمکت میکنه اعتماد ب نفست بهتر شه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من بودم همین اول کاری حالشو می‌گرفتم آدم مریض میشه هزار اتفاقه  اصلا زن حامله میشه چاق میشه ،پا ...

ب خدا بس میگفت از بدن مو دار بدم میاد رفتم لیزر ی دونه مو تو بدنم نیس من خیلی ادم اعتماد ب نفسم پاینه

از الان ورزش کن به پوستت  به اندامت  موهات رسیدگی کن کمکت میکنه اعتماد ب نفست بهتر شه

باشگاه ک همیشه میرم پوستممم ابرسان کرم دور چشم اینها استفاده میکنم نمیدونم این ی کیلو چ جوری چاق شدم

چون اعتماد بنفس نداری دوست داری فقط ازت تعریف کنن  برو باشگاه هم سرت گرم میشه هم چاق نمیشی ولی ...

اون ک باشگاه همیشه میرم اما نمیدونم چ جوری ی کیلو چاق شدم اما ازاین ب بعد غذامم کمتر میکنم

باشگاه ک همیشه میرم پوستممم ابرسان کرم دور چشم اینها استفاده میکنم نمیدونم این ی کیلو چ جوری چاق شدم

عزیزم ازین یک کیلو اندامت بهم نمیریزه 

دچار وسواس شدی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

امیدوارم ممنون از حرفهای خوبیت☺

نگران نباش 

قربونت 🤍

اون ک باشگاه همیشه میرم اما نمیدونم چ جوری ی کیلو چاق شدم اما ازاین ب بعد غذامم کمتر میکنم

عجیب باشگاه بری چاقم بشی !!! حتما فذاتو خیلی کردی نسبت به ورزشی که میکنی بعدم ۱کیلو اصلا به چشم نمیاد