2777
2789

سرگیجه حالت تهوع استفراغ اینا داشتین؟چقد طول کشید خوب شدین؟چشماتون دردو سوزش داشت؟؟

بعدش ادم سرحاله یعنی حال عمومیش خوبه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد عمل خیلی خانوم به هوش اومدم 😁 

هیچ دردی و مرضی هم نداشتم 

یه آبمیوه خوردم پا شدم اومدم خونمون 

یواش یواش هم ورم و کبودیام شروع شد

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

آره همه رو داشتم برای من سه چهار روز طول کشید که حالم بد بود بعدش اوکی شد

معذرت میخام چطوری بالا اوردین؟ب بخیه ها فشار نمیاره موقع بالا اوردن؟سر هم نمیشه پایین اورد

هیچ مشکلی نداشتم بعد بیهوشی ققط میلرزیدم ک طبیعی بود،دکترم بهم گفت ممکنه بعد بهوش اومدنت استفراغ کنی بحاطر بیهوشی یا غش کنی ک من شب غش کردم ک میتونه بخاطر ضعفم باشه چ ن غذا نمیخوردم میترسیدم بپره گلوم😂

درکل همه جی خوب بود

چ خوب خدا کنه منم خانوم ب هوش بیام😂

ناشتا باش ایشالا بدون حالت تهوع و هیچ علائمی به هوش میای

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

هیچ مشکلی نداشتم بعد بیهوشی ققط میلرزیدم ک طبیعی بود،دکترم بهم گفت ممکنه بعد بهوش اومدنت استفراغ کنی ...

وایییی غش😱

بعدش چیکار کردین غش کردی چطوری بهوش اومدی؟

معذرت میخام چطوری بالا اوردین؟ب بخیه ها فشار نمیاره موقع بالا اوردن؟سر هم نمیشه پایین اورد

فشار میومد ولی طوری نشد

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم