2777
2789
عنوان

دخترم چرا اینجوری میکنه؟

1107 بازدید | 52 پست

مدتیه میگه تنهام دوست دارم ازدواج کنم خیلی هم خواستگار داره بیشتر از هر کس دیگه حالا هر کسو میبینه میگه نمیخوام الان 5 ساله منو بازی میده دو سال اخیر عاشق یه ادم عوضی شد به خاطر یه حرف، بهش گفت من میرم دوسال دیگه میام، ایا رو این حرف میشه حساب باز کرد؟ این همه ادم حسابی رو رو میکنی به خاطر یه ادم بدون هویت 18 ماهه هم جون خودتو گرفتی هم منو، 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای نه خدا کنه از سرش بپره . خوب اون آدم چرا نمیآد رسما جلو نامزد کنن مثلا دو سال بعد ازدواج کنند . به نظرم با اون پسر حرف بزنین ببینین جدیه یا نه و اینکه اگه اره یه حزکتی بزنه 

در مورد ازدواج بزار تصمیم خودش باشه بحث یه عمر زندگیه اینطوری دخترتو بدتر عذاب میدی

بابا خودش میگه خواستگار اومد روش فکر میکنم ولی وقتی یکی پیشنهاد داد میگه نه میگه من اگه برم واون بیاد چی؟ حالا پرس وجو کردم اون اشغال دیگه نمیاد رفت خارج ولی میگه شاید بیاد

ای وای نه خدا کنه از سرش بپره . خوب اون آدم چرا نمیآد رسما جلو نامزد کنن مثلا دو سال بعد ازدواج کنند ...

رفت خارج از کشور فقط یه حرف بود هیچ ارتباطی نداشتن فقط حضوری گفت ورفت

رفت خارج از کشور فقط یه حرف بود هیچ ارتباطی نداشتن فقط حضوری گفت ورفت

هر طوریه از خونوادش یه شماره پیدا کنین و همینا رو به خودش بگین. بگین دخترم داره موقعیتها رو بخاطر تو رد میکنه و خودت به دخترم  زنگ بزن بگو قصدت جدی نبوده 

هر طوریه از خونوادش یه شماره پیدا کنین و همینا رو به خودش بگین. بگین دخترم داره موقعیتها رو بخاطر تو ...

غریبه بود میگه با احساس ومهربون بود هیچکی رو مثل اون ندیدم ولی یه ادم اس وپاس بود از اونایی که خودش باید خرج زندگیشو بده دخترم داره معلم میشه کلی طرفدار داره هیچ جوره هم کوتاه نمیاد 

میگه به بابا نگو هیچکی نفهمه من بدونم وتو الان اگه بهکسی بگم قیامت به پا میکنه منم تنهایی این غم بزرگ روح وروانم در گیر شده فشار خونم زیر 10 بود همیشه الان با داروی قوی هم مهار نمیشه کلی کیست وغده دراوردم نفسم داره بند میاد

غریبه بود میگه با احساس ومهربون بود هیچکی رو مثل اون ندیدم ولی یه ادم اس وپاس بود از اونایی که خودش ...

هر  چقدرم غریبه باشه الان دیگه اینستا یوتیوپ یه جوری پیداش کنین .

اگه عشق اوله که خیلی سخته چون ازدواجم کنه باز دلش پیش اونه و چون بهش نرسیده براش بت میشه..

حالا اگه اعتقاد دارین ۴۰ تا یاسین بخونین روزی یکبار که یا از اون فرد خبری بشه یا دخترتون از فکرش در بیاد. معجزه هاشو زیاد دیدم 😍

هر  چقدرم غریبه باشه الان دیگه اینستا یوتیوپ یه جوری پیداش کنین . اگه عشق اوله که خیلی سخته چو ...

یاسین 5 بار خوندم مریص شدم ول کردم دلم نمیخواد پیدا بشه همون بهتر که گم وگور شد ولی دخترم هنوز امید داره از بس به درد نخوره روم نمیشه خبرشو از کسی بگیرم نمیگن این دختر که اینقدر طرف دار داره چرا عاشق این شد