2777
2789
عنوان

اونایی که چیزی گم کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3692 بازدید | 34 پست

خرگوشم گذاشت رفته 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
دقیقا منم تازه کوچیک بودیم مامانم میگفت دم شیطونو گره بزن یه تیکه گوشه شالی روسری چیزی گره میزنم ب ...

یعنی چی؟

به چه علت گره میزنین؟

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟ به چه علت گره میزنین؟

وقتی گم میشه چیزی ( نه دزدیده شده )

یه پارچه رو به نیت پیدا شدنش گره میزنم میم دم شیطونو گره زدم که پیدا شه

خیلی زود پیدا میشه

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
ن بابا من دعا معا نمیخونم .. وقتی دنبال چیزی ام پیداش نمیکنم دیگه سگی میشم میگم ولش کن بدرک ...یهو ...

منم همینطور 

سیستم وسایل های من اینطوریه که وقتی دنبال یه چیزی میگردم اون وسیله ای که صدسال پیش دنبالش بودم پیدا میشه 😂😂😂😂

وقتی گم میشه چیزی ( نه دزدیده شده ) یه پارچه رو به نیت پیدا شدنش گره میزنم میم دم شیطونو گره زدم که ...

چه جالب، نمیدونستم😲

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇
دوسالی میشه گم کردم حلقه مو بازم ممکنه پیدابشه؟توخونه نیست

منم وقتی حلقمو گم کردم همه جا رو گشتم میگفتم تو خونه نیس ولی خدا یادم آورد ک کجا باید دنبالش بگردم

بله پیدا میشه نمازشو بخون هر جا ک باشه خدا میاره جایی ک ببینیش مطمین باش

انشالله،خدااز دهنت بشنوه همیشه دستم بود خیلی ناراحت شدم که گمش کردم

( انسانیت دین شریفیست که پیروان چندانی ندارد)🙂