2777
2789
عنوان

جاری

285 بازدید | 17 پست

یه دوست مشترک داریم یدفه من دعوت کردم ب جاریمم گفتم بیاد پیشمون ولی اون دیشب دوستمون با مامانش یع شهر دیگس دعوت کرد ب من نگف..منم شب بچمو بردم پارک اتفاقی دیدمشون پیششون ننشستم بچمو بردم تاب بهم زنگ زد بیا شام گفتم ممنون..دیگخ دنبالم نیومد منم ناراحت شدم حتی نگف غذا یه کم برا بچت ببر ..من بودم میرفتم دنبالش و حتی میاوردمش غذا بخورخ...خیلی ناراحت شدم دیگه ...بنظرتون چطور تلافی کنم؟خونه هامون تو یخ ساختمونه و همدیگخ رو میبینیم

دفعه دیگه توهم هرکسو ک مشترک دوست بودین اومدن خونتون به اون نگو

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تلافی نداره

تو هم دیگه نگو

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

تلافی نداره یاد بگیر متعادل باشی.

دلش نخواسته دعوت کنه .

دلش نخواسته تعارف الکی کنه .

شما اگه واقعاا دعوت میکنی دوستش داری ایول بهت ولی نباید توقع جبران داشته باشی

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸

حالا میان بهت میگن توقع نداشته باش اما خودشون تو واقعیت صد برابر تلافی میکنن، هیچی خب دیگه اسی همونطور که اون دوست نداره شما تو مهمونی باشی شما هم دیگه دوست نداشته باش دفعه بعد اگه دعوت کردی به جاری نگو

وسه چی تلافی کنی شما یه خانم و مادری 

شما هم وقتایی که دوس نداری بیاد اصلا بهش نگو 

من جمعه این هفته خواهر شوهرمو شام دعوت کردم با مادر شوهرم اینا و برادر شوهرم که از شهرستان اومده بودن

خوده خواهر شوهرم وسه ناهار همرو دعوت کرده بود به ما نگفته بود 

اما بخدا اصلا ناراحت نشدم (لابد جا نداشته یا اصلا نمی خواسته ما بیایم) 

من هم الان خواستم ایشون بیان، یه وقتایی جا ندارم یا نمی خوام بیان 

حالا میان بهت میگن توقع نداشته باش اما خودشون تو واقعیت صد برابر تلافی میکنن، هیچی خب دیگه اسی همونط ...

اره والا همینو بگو یعنی شماها تلافی نمیکنین و بیخیالین و بهتون برنمیخوره؟

تلافی نداره یاد بگیر متعادل باشی. دلش نخواسته دعوت کنه . دلش نخواسته تعارف الکی کنه . شما اگه واق ...

میتونست بهم بگه بعد شام بیا بریم پارک اینطوری منم ناراحت نمیشدم ....من ک شام نمیخواستم ازش