2777
2789
عنوان

حاظر جوابا بیاین

201 بازدید | 22 پست

فرض کنید یه نفر به شما بارها و بارها بی محلی کرده چه تو خونه ی خودش و چه جاهای دیگه ، شماهم یه مدت اذیت شدین ، ولی از یه جایی به بعد تصمیم گرفتین عین خودش رفتار کنین و بهش بی محلی کنین و زیاد باهاش هم صحبت نشین ، بعد طرف اعتراض کرده که تو چرا آنقدر بی محلی میکنی به من و باهام حرف نمیزنی ، بعد شما بهش میگید این نتیجه ی رفتار خودته تو اول بدون دلیل بی محلی میکردی و شاهدانی زیادیم دارم که تو رفتارت چنین بوده ، امااااااااااا طرف با داد و هوار و بی احترامی شروع به انکار کرده که نه من چنین کاری نکردم و تو مشکل داری و اینو بارها و بارها به بدترین شکل مطرح کرده

این آدم مادرشوهرمه 

بهم بگید اگه این دفعه مادرشوهرم  یا پدرشوهرم بهم گفتن که چرا بی محلی کردی‌و هم صحبت نمیشی ، چه جوابی بهش بدم ؟ لطفا یه جوابی بگید که مثل خودش حالت انکار داشته باشه که نه من چنین کاری نکردم ولی در عین حال یه جواب مودبانه باشه که کاملا دهن طرفو ببنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم سکوت بهترین کار 

بگو نه مادر جون من اصلا بی محلی نکردم تازه براتون هدیم گرفتم😂😑

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
بنظرم اصلا دهن ب دهنشون نذار لازم نیست تواین مورد حاظر جوابی کنی

عزیزم من تا الانش سکوت کردم که مادرشوهرم بارها و بارها بهم حرفای زشتی زد ، یه پیامک سرشار از توهین برام فرستاد ، پدرشون م زنگ زد گفت بیا خونمون از اون طرف داد زد وقتی با من حرف نمیزنه برای چی بیاد خونمون بعد الکی به شوهرم گفت من نمیدونستم بابات داره باهاش تلفنی صحبت می‌کنه وگرنه نمیگفتم