2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت آزمایش خون منفی

131 بازدید | 5 پست

سلام دوستان خواهش میکنم کمکم کنید من به مدت۲سال و نیم آمپول ضد بارداری استفاده کردم و آخر آذر ماه آخرین آمپول را زدم بعد از اون دیگه آمپول نزدم و روشن کاندوم بوده چند روز سمت چپ شکم درد داشت بی بی گذاشتم واضح مثبت بود بعد سریع آزمایش خون بتا دادم منفی شد ولی دوباره بی بی گذاشتم باز مثبت شد الان نمی‌دونم ب کدوم اعتماد کنم در ضمن نمیخوامشم و قصد سقط ش را دارم کمکم کنید

ازمایش خون دقیقه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

منم دقیقا مثل خودت شدم، بعد ۷روز تاخیر پریود شدم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت ادراری احتمالش زیاده بی بی چک رو مثبت کنه برای من که قبلا کرد و دکترم گفت بخاطر عفونت ادراری بوده...انشالله منفی باشه حالا که دوست نداری عزیزم

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️