2777
2789
عنوان

اخرای کارآموزی بخش روانه...🥲

262 بازدید | 21 پست

کارآموزی اعصاب و روانم دیگ اخراشه و من احساس میکنم خودمم افسردگی گرفتم از بس بیمارای مختلف دیدم که یکیش که خانمم بود میگف من حضرت ابراهیم هستم و بچشو کشته بود تا خانمی که بخاطر تلافی خیانت شوهرش با یه مردی که تو کوچشون قصابی داشته دوست میشه و اونم میبرتش تو یه خونه و هر روز پول خیلی زیادی از میشتریاش میگرفته و این خانم دوماه هر شب یکی بهش تجاوز میکرده و الان که بیمارستان بود بشدت از همه مردا میترسید و اگه مردی از دور هم از جولوش رد میشد جیغ میکشید...😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامه آینده ات چیه . کار تو بیمارستان روانی ؟؟؟

وای نه من اصلا روحیه کار تو بیمارستان روانو ندارم🥲

نمیدونم ولی احتمالاً ای سیو یا سی سی یو چون واقعا بخش جذاب و ارومیه😁

یه خانم دیگه ای بود میگف عاشق بو و مزه خونم هرروز مقدار زیادی از خودش خون می‌گرفته و میشسته بوش میکرده و میکشیده به سر و صورتش اسم این کارشو گذاشته بود خون بازی،انقد این کارو کرده بود که از کم خونی شدید چند کیسه خون بهش وصل کردن...

وای نه من اصلا روحیه کار تو بیمارستان روانو ندارم🥲 نمیدونم ولی احتمالاً ای سیو یا سی سی یو چون واق ...

موفق باشی . به هر حال پرستاری شغلیه که همیشه ذهنت درگیره .  سختی زیاد داره خدا توانش رو بهت بده .

یادش بخیر. اینقدر بچه های پرستاری از سوژه های بخش روان گفتن که مجبور شدیم خودمون دانشجوی پرستاری مع ...

بعضیاشون البته بودن خندمون می‌گرفتا ولی بعضیاشونم باید میشستی پاشون گریه میکردی😅