2777
2789
عنوان

باشگاه بدنسازی برم؟

461 بازدید | 20 پست

من اضافه وزن دارم ، اگه برم باعث کاهش وزن میشه؟ هزینه هر ماه میشه چقدر؟ اگه بعد یه مدت بدنسازی کار کردن ولش کنم چی میشه؟

" فکت : بزرگ ترین دشمن زنان ، زنان احمق هستند ! " به امید روزی که تایپک بزنم و بگم بلاخره به هدفم رسیدم:))💚  یک عدد آرمی و کی درامر حرفه ای😎  دائم الگشنه ی سایت👹

اره حتما برو

سانسای عمومیش ۳۰۰ ۴۰۰ عه بازم بستگی داره چه شهری باشی ارزونترشم من دیدم که گفتن

و اینکه مثلا هر روز بری یا یه روز درمیون تو قیمتاش موثره

ولی روحیه دهیش خیلی خوبه

حتما برو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو زیر نظر یه مربیه خوب برنامه تمرینی بهت میده و درکنارش هم حتما باید رژیم غذاییت رو رعایت کنی تا ورزش هم نتیجه بده اگه بخوای مربی خصوصی  باهات کار کنه سمت ما ماهی ۱.۵ الی ۲ تومنه ولی اگه غیر خصوصی بخوای هزینه باشگاه ۵۰۰ به اضافه هزینه برنامه که هر مربی یه نرخی داره جایی که من میرم برنامه معمولیش ۱۵۰ هر چی پیشرفته تر نرخش بالا تر و اگه یه مدت بری بعد ولش کنی هم به قبل بر میگردی 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
رژیم در کنارش ورزش 

رژیم رو که دارم الان

" فکت : بزرگ ترین دشمن زنان ، زنان احمق هستند ! " به امید روزی که تایپک بزنم و بگم بلاخره به هدفم رسیدم:))💚  یک عدد آرمی و کی درامر حرفه ای😎  دائم الگشنه ی سایت👹
اره حتما برو سانسای عمومیش ۳۰۰ ۴۰۰ عه بازم بستگی داره چه شهری باشی ارزونترشم من دیدم که گفتن و این ...

خواهرمم میتونم ببرم؟ گیر داده ول نمیکنه 14 سالشه میتونه بیاد؟

برو زیر نظر یه مربیه خوب برنامه تمرینی بهت میده و درکنارش هم حتما باید رژیم غذاییت رو رعایت کنی تا و ...

اگه ول کنم چطور مثل قبل میشم؟ یعنی لاغر هم نمیشم؟؟

اره برو واسه حاله روحی هم عالیه 

من روابط اجتماعیم خوب نیست ، یهو چیزیو بلد نباشم سوتی بدم اعتماد به نفسم میپره زیاد نمیخواد با کسی حرف بزنم؟

خواهرمم میتونم ببرم؟ گیر داده ول نمیکنه 14 سالشه میتونه بیاد؟

واي نه نفرستيا قدش كوتاه ميشه

خودتم اگ ميخاي كم كني چربي سوزي،زومبايي چيزي بري بهتره

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻