2777
2789

جمعه سنجش آخر هست و ثبت نام کردم چهارشنبه و پنجشنبه سنجش های قبلی بزنم و تمرین کنم

یا اونو بزارم برا بعد این سنجش و تا آخر این هفته برناممو ادامه بدم و تموم کنم؟🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سنجش اهمیت نده  همینو فقط میتونم بهت بگم

چرااا مشاورم میگف ثبت نام کن من نکردم... خوب نیست؟ 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
چرااا مشاورم میگف ثبت نام کن من نکردم... خوب نیست؟ 

قبلنا خوب بود الان سوالاش یجوری شده

قبلنا میگفتن سوالای آخرین سنچش کپیه کنکوره 

ولی الان حتی سطح سوالاشم مثل کنکور نیس

بعضی درسا سخت بعضی اسون 

و اینکه کلی غلط داره 

قبلنا خوب بود الان سوالاش یجوری شده قبلنا میگفتن سوالای آخرین سنچش کپیه کنکوره  ولی الان حتی ...

واقعااا؟ شما کنکوری سال چند بودین؟ 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
@dreamaa    

جانم 

واقعیتش تا پارسال من همه  رو اجبار به زدن سنجش میکردم چون به هر حال بانک مشابه بود

اما امسال به طور فاجعه ای سنجش خرابکاری کرد

توصیه م اینه قبل سنجشت جامع گزینه دو و جامع ماز بزن 

وقت صرف قبلی ها نکن

..dental stu
جانم  واقعیتش تا پارسال منو همه  رو اجبار به زدن سنجش میکردم چون به هر حال بانک مشابه بود ...

مرسیییی عزیزم😍

منظورم از قبلی سنجش ۱و۲و۳ بود

یعنی ارزش نداره حتی اینارو کار بکنم؟

نه عزیزم  همه رو نمیخاد بزنی  ۵ تا جامع اخر رو بزن

مرسییی ممنونممم😍

ببخشید من ۷روز زمان نیاز دارم تا برنامه مطالعه و تستمو تموم کنم جمعه هم ازمون سنجش دارم کنکور هارو هم شروع نکردم هنوز میخوام این ماز رو هم بزنم بنظرت چیکار کنم همه رو برسونم🥺

خودمو هم میکشم بالاتر از ۱۲ساعت نمیتونم درس بخونم