2777
2789

همسرم . دست بزن نداره . خیانت نمیکنه . مهربونه . همه چیزو بلده ... ولی مشکل بزرگم مادرشوهرمه.  خودشم به شدت بچه ننه اس ... در حدی که خودش خونه داره .ولی میگه باید بیای با مادرم زندگی کنی ... مادر عوضیش انگاری من هوشم... حتی شبم ما رو ول نمیکنه ... دیگه خسته شدم . شوهرم در حدی که اصلا منو ول کرده مادرشو برداشته ...میخوام طلاق بگیرم.  حالم از جفتشون بهمممممممم میخوره . منتظرم ۱ ام برم درخواست بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اخلاق همسرتون خوبه نه به خاطر مادرش طلاق نگیرین بلکه باهاش مدارا کنین  بالخره ایشونم یه ما ...

اخه در حدی توقع داره شب بیاد بغل من بخوابه ... شوهرم تحت فرمان اونه . زندگیم مامان حرمزادش  خراب کرد خدا ازش نگذره

اخه به هرکی میگم . میگه تو چطور با اینا سر کردی ... ببین این ماه عسلم باهام اوند

خووب تو اصلا نباید به هرکی بگی!!  هر کسی در جواب یه چیزی میگه که خودش هم انجام نمیده !!! صبر کن مدارا کن . باید خودت یه جوری بدون آسیب دیدن خودت و شوهرت و مادرش ابن قضیه رو به تعادل برسونی. حرف های مردم حساس تر می کنن تو رو

بزرگتری نداره باهاش صحبت کنی؟؟؟؟با شوهرت برو مشاوره

به شوهرت بگو من نمیام پیش مادرت برای زندگی چرا ازدواج کردی 

عجله نکن درخواست طلاق نده بگو پدرت به مادرشوهرت و شوهرت حرف بزنه

بزرگتری نداره باهاش صحبت کنی؟؟؟؟با شوهرت برو مشاوره به شوهرت بگو من نمیام پیش مادرت برای زندگی چرا ...

آنقدر رفتم . مادر پدرم دوستن با شوهرم . ولی من خسته ام ازشون . آنقدر حرمزادس هم مادرش هم خودش.  زندگیمو جهنم کردن . پشت سر همه غیب میکنن . راجب هم بد میگن

یا هم اونقققققققدر باید باسیاست و زرنگ و پررو باشی که بتونی شوهرتو از چنگش دربیاری و باید صبر ایوب پیشه کنه 

اگر واقعا خیلی دیوانه وار عاشق شوهرتی و نمیتونی بدون اون دووم بیاری باهاش بمون و پای مادرشوهرو از زندگیت بکش وگرنه عمر و جوونیتو حروم نکن 

خیلی ها طلاق گرفتن و بعد طلاق زندگی و ازدواج خیلی عالی هم داشتن

ولی خب من جای تو بودم طلاق میگرفتم