2777
2789

سلام

من ۱۰ روز پیش عمل تخمک کشی داشتم

۱۹ تا تخمک داشتم اما چون اسپرم شوهرم ضعیف بود فقط ۴ تا جنین شد که البته یکیش خیلی ضعیف بود و در واقع ۳ تا.

۱/۵ ماه دیگه انتقال دارم

نگرانم که چون اسپرم ضعیف بوده تو بدنم رشد نکنن

حرکت اسپرم بعد از اینکه جنین تشکیل شده ممکنه توی رشدش تو رحم مادر تاثیر داشته باشه؟

حرکت اسپرم شوهرم صفر و یک بود و تو برگه ی کارت جنین نوشته بود مورفولوژی به ندرت طبیعی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نیست براتون؟  عزیزم ایشالله که خیره توکل به خدا

اره خیلی سخته

خصوصا که همسرم خیلی بی تفاوته نسبت به این موضوع

ما شاید در سال یکی دو بار اونم خیلی سطحی و بدون هیچ لذت و ارگاسم و انزالی با هم رابطه داشته باشیم

برام اوایل دیوونه کننده بود

اما الان عادی تر شده

اونقدر احساس جنسیم رو سرکوب کردم که خودمم الان سرد شدم و کمتر ازین بابت اذیت میشم.

چاره ای نبود

حس میکنم قسمتم این بوده ولی نمیدونم چه حکمتی داشت

دوست نداشتم طلاق بگیرم چون دلم برا شوهرم میسوخت و دوسش داشتم.

حیف ۱۹ تا تخمک  عیب نداره عزیزم نه دیگه خوشبختانه جنین داری گرید رو ننوشته ؟؟؟  استرس به ...

ما کلا خونوادگی و ارثی رحم های گیرایی داریم خدا رو شکر

مامانم من رو با ۶۰ تا قرص اچ دی باردار شده بود و خواهرم رو با دستگاه

برا همین هیچ وقت فکرش هم نمیکردم کارم به Icsi برسه.

اما دیگه اینجوری شد

خیلی اذیت شدم برا مراحل تخمک کشی

اما وقتی رفتم کارتم رو گرفتم و دیدم فقط ۳ تا جنین شده خیلی تو پرم خورد.

حالا تا ببینیم خدا چی میخواد برامون.

اما شنیدم نطفه ی مرد ضعیف باشه احتمال سقط بیشتره و برا همین نگرانم.

حیف ۱۹ تا تخمک  عیب نداره عزیزم نه دیگه خوشبختانه جنین داری گرید رو ننوشته ؟؟؟  استرس به ...

ای جااااااان یک هفته به تولد نی نی 😍😍😍😍😍

عزیزم انشاا.. بسلامتی و شادی بیاد بغلتون🙏🙏🙏

اگه یادت بود برا منم دعا کن موقع زایمان ❤️

ما کلا خونوادگی و ارثی رحم های گیرایی داریم خدا رو شکر مامانم من رو با ۶۰ تا قرص اچ دی باردار شده ب ...

انشاءالله که خیره و شما هم صاحب یه دوقلوی خوشگل میشی 

منم دوبار تخمک کشی کردم میدونم خیلی سخته توکلت به خدا باشه ماشاالله شما هم که لز لحاظ جسمی کاملا سالمی 

فقط بعضی خانمها میگفتن قبل از انتقال نمیدونم شکم و پاهاشون رو با روغن ماساژ میدادن زیاد دقیق نمیدونم کار خوبی هست ؟ 

منم شنیدم فیریز بهتره از لحاظ بارداری 

به سلامتی انشاءالله