2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زده حالم بده

823 بازدید | 24 پست

ده تا زد تو سرم خیلی محکم فقط برای اینکه موتور ماشینش خراب شده گفت خواهرت۵سالش دست زد ب دکمه کولر خراب شد ماشین گفتم چ ربطی داره بچه کوچک گناه داره الکی ولش کن ده تا محکم زدم الان اومدیم خونه صدبار معذرت خواهی کرد بغلمم کرد حتی برام گریه کرد .لی دلم نمیتونه ببخشش حالم بده از فشار عصبی مغزم بدنم بی حس دلم کینه ای نبود ولی این دفعه خیلی خیلی دلم گرفت می‌خوام تا همیشه دیگ باهاش سرد باشم و هییچ وقت نمیخشمش ینی میخواستم ببخششمش ولی نتونستم و نمیتونم 

شوهرت خیلی غلط کرده بی‌شعور عوضی

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستش بشکنه

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

اره به راحتی نبخشش بزار دیگه تکرار نکنه

بگو منم باید محکم ده تا بزنم تو سرت تا کمی آروم بشم

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

مردک بیشرف غلط کرد تورو بزنه 

ولی سرد نشو باهاش زندگیتو نابود میکنی کلا زندگیت بهم میریزه تا چند روز باهاش سرد باش بعد باهاش خوب شو فقط بخاطر منافع خودت 

بهش بگو باید برام جبران کنی 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
اره به راحتی نبخشش بزار دیگه تکرار نکنه بگو منم باید محکم ده تا بزنم تو سرت تا کمی آروم بشم

ولی من صدتا بزنمم آروم نمیشم چون دلم گرفت دلم شکت ن سرم

مردک بیشرف غلط کرد تورو بزنه  ولی سرد نشو باهاش زندگیتو نابود میکنی کلا زندگیت بهم میریزه تا چ ...

چیزی ازش نمی‌خوام ک جبران کنه آخه چیی دل آدم شاد میکنه وقتی دلت پر باشه ازش کاش طلاق عاطفی می‌گرفتیم و قبول میکرد کاش سمتم نیمومد اصلا کاش اون قهر کنه تا نخواد منو مجبور به آشتی کنه چون نمی‌خوام صداشو ریختشو ببینم

بعدم دکمه کولر چه ربطی داره به موتور ماشین؟ 😡😡😡😡

چیزی ازش نمی‌خوام ک جبران کنه آخه چیی دل آدم شاد میکنه وقتی دلت پر باشه ازش کاش طلاق عاطفی می‌گرفتیم ...

وای مث مامان منی🙃اونم انقدر بابام اعزیتش کرده میگه کاش بره کاش بره فقط اصلا یه زن دیگه بگیره فقط بره نیاد دیگه