ده تا زد تو سرم خیلی محکم فقط برای اینکه موتور ماشینش خراب شده گفت خواهرت۵سالش دست زد ب دکمه کولر خراب شد ماشین گفتم چ ربطی داره بچه کوچک گناه داره الکی ولش کن ده تا محکم زدم الان اومدیم خونه صدبار معذرت خواهی کرد بغلمم کرد حتی برام گریه کرد .لی دلم نمیتونه ببخشش حالم بده از فشار عصبی مغزم بدنم بی حس دلم کینه ای نبود ولی این دفعه خیلی خیلی دلم گرفت میخوام تا همیشه دیگ باهاش سرد باشم و هییچ وقت نمیخشمش ینی میخواستم ببخششمش ولی نتونستم و نمیتونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی دربارهات چهقدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ . امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم