2777
2789
ی پیشنهاد وقتی عصبانی هست لبخند بزن سلام کردن ادم رو اروم میکنم ی دوستت دارم چاشنیش کن مشکل گشاست ...

اصا هیچی حالیش نیس منم بیشتر از این ناراحتم ک زندگیم عشق نداره 

ولی اون میگ عاشقمه و من هیچیییی ندیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصا هیچی حالیش نیس منم بیشتر از این ناراحتم ک زندگیم عشق نداره  ولی اون میگ عاشقمه و من هیچییی ...

شوهر منم عاشقمه.سه سال طول کشید بله دادم.ولی بلد نی ابراز علاقه کنه

من یادش میدم

میگم باهام حرف بزن.من محبت کلامی میخورم نه جسمی و جنسی

مردا همه ی مدل هستن.ازش بخواه.با حرف زدن درست میشه

تو مرا جان وجهانی
یه شوخی.  برو دوست پسر بگیر

هرگز چنین کاری نمیکنم من ی اخلاقی ک دارم اینه ک برا خودم ارزش قائلم و هیچوقت و هیچوقت شخصیت و آبروی خودمو بخاطر همچین چیزی خدشه دار نمیکنم 

من مرگشو تصور میکنم 🤐و زندگی خودمو و دخترمو بعدش

اگه تو بکشیش دیگه نه تو می تونی کنار دخترت باشی و نه دخترت می تونه زندگیی داشته باشه ان شالله اوضاع درست میشه تا حالا کسی با قتل به اهدافش نرسیده 

روزی که کسی کسی رو میکشه، مرگ اون شخص فرا رسیده بوده و اگه اون نمی کشت هم طرف به یه علت دیگه می مرد. اما اون قاتل گناه و ادبار یه قتل رو بی حهت به گردن گرفته.  با قتل یه انسان مثل اینه که کل بشریت رو نابود کردی آیه صریح قرآنه

مردهای ایرانی بعد شش ماه از عشق فارقند اصلا دنبالش نگرد بیشتر دوست پیدا کن تو شرایط خودت با فامیل رفت و امد کن من دوستای خوبی دارم باهاشون بهم خوش میگزره شوهرمم چون نیازمند نمیبینه منو بهم محبت میکنه

هرگز چنین کاری نمیکنم من ی اخلاقی ک دارم اینه ک برا خودم ارزش قائلم و هیچوقت و هیچوقت شخصیت و آبروی ...

شوخی کردم مگه دوستای خانم چی کم دارن که ادم بره با مرد غریبه ای که برای هوسش باهات باشه

مردهای ایرانی بعد شش ماه از عشق فارقند اصلا دنبالش نگرد بیشتر دوست پیدا کن تو شرایط خودت با فامیل رف ...

من دوست زیاد دارم کلا هم با فامیل و خانوادم زیاد در ارتباطم 

ولی دیوونس مثلا اگ من با همسایه خونه پدرم ک ۲۰ ساله همسایه ان و جای بابامه سلام علیک کنم میگ چرا سلام کردی 🤕همین باعث دعواس

دیگ اگ میخواست درست شه بعد ۷ سال شده بود

من ۸ساله ازدواج کردم.امسال راه افاده

تا حالا پروسه فرزند اوری و خرید خانه بود.خدا رو شکر زندگی ب ارامش رسید

امشب مثل روز اول عروسی لاو میترکوند

دیر نیست چون عاشقته کمکش کن نشون بده عشقش رو

تو مرا جان وجهانی
من دوست زیاد دارم کلا هم با فامیل و خانوادم زیاد در ارتباطم  ولی دیوونس مثلا اگ من با همسایه خ ...

بددله پس این از دوست داشتنشه منم شوهرم نمیزاره با هرکسی برم بیرون دوستامو باید بشناسه بعد ولی بهش اطمینان بده بگو باهاتم بیاد گاهی یه مسیری