2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ک بچه ها دوقلوان

اقا ممد کمکت میکنه یا نه؟😶😁😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من ۱سال و ۲ماه.الان ۱۱و۱۰ سالشونه .خداروشکر نفهمیدم یهو بزرگ شدن

واقعا سخت نبود؟وقتی باردار بودین چجوری به اولی رسیدگی میکردین .من میترسم چیزی بشع انقد تحرک دارم

استرس نداری؟

چرا واقعا. گریه های نیمه شب بعد اینکه دوتان همیشه شوهرم خونه نیس مادرو خاهرمم ک همیشه نمیتونن بمونن پوشک خابوندن وای باید ی پرستار بگیرم فک کنم 

اکانت قبلیم تعلیق شد😑زن ممدم🧸 مامان دوقلوها
من ک موقعی ک دخترم ۱۵ ماهه بود بارداری ناخواسته داشتم سقط کردم تک فرزندی دوس دارم

اهااا من تک فرزندی دوس دارم و کلا دوتا بچه میخایم .گفتم حالا ک باردار شدم چ اشکالی داره الان یا چن سال دیگ

سخت بود ؟بزذگ کردنشون باهم  چجوری به دخترت میرسیدی وقتی بارداربودی دردت نمیگرفت؟

سختی هایی که داشته اما با هم بزرگ میشن و اختلاف سنی کم باعث میشه هم بازی هم باشن دوران بارداریم هم چون دخترم کوچیک بود سخت بود شبا اصلا نمیتونستم بخوابم نشسته تکیه میدادم در این حد اما خدارو شکر 

برادرزاده هام فاصله سنیشون ۲ ساله ماه های آخر گفتن رشدش کمه چون زن داداشم استراحت نداشت و تحرک زیاد داشت دیگه تقویت کرد خودشو خداروشکر برطرف شد

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞