2777
2789
عنوان

با شوهر عصبانی چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 38 پست

شوهر منم اوایل خیلی زود عصبانی میشد همیشه ترس داشتم که کار نکنم جیغ و داد بکنه (البته فحش نمیداد) 

ولی بجایی رسوند که خسته شدم و من بدتر از خودش شدم تا میومد. داد و بیداد کنه من صدامو بالا میبردم الان بهتر شده .

اوایل خاک تو سرم انقد مظلوم و ترسو بودم فقط یه گوشه کز میکردم گریه میکردم صدام در نمیومد که آبروم نره .سگ .... تو اینجور آبرو داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا جدی باهاش برخورد نمیکنی باهم برید روانشناس خیلی تاثیر داره یه خانوم همیشه باید باهاش با مهربانی ...

خواهر نداشتن باباس فقط عصبانی طلبکار . شوهر من سده دلسوز شون فقط داره ابرو داری می‌کنه .بردار برزسگش فقط فحش اون دوتا کوچیکه هم اصلا کار ندارن به کسی پی زمدگیشون . این فقط سده غمخوار مادرش هم اینو گیر آورده به منم فقط بی اعتنایی می‌ره مسافرت برای اونا سوغاتی میاره 

این عصبانیت بالاخره یک ریشه‌ای داره ! 

یا زیادی خسته‌است یا مشکلات بدتری وجود داره ... که در هر حال، باید یاد بگیره که خودشو کنترل کنه 

شما تا کی میخوای از ترس پرخاشگریهای همسرت قربانی و مضطرب باشی ؟ آیا جدا از این اخلاقش، شما رو قلبی دوستت داره؟

هرچی هم از زندگیمون میگذره بدتر میشه.همیشه با خشم نگاهم میکنه.
براش لباس خریده بودم تو مهمونی بپوشه.مارکش رو نکنده بودم.بهم فحش داد. بهش میگم من حالم بده مثلا.میشه چای بریزی؟

میره میریزه پرت میکنه جلوم.میگه کوفت کن.خدا لعنتت کنه

می دانم که روزهای خوبی در راه است
این عصبانیت بالاخره یک ریشه‌ای داره !  یا زیادی خسته‌است یا مشکلات بدتری وجود داره ... که در ه ...

واقعا دیگه نمیدونم دوستم داره
چندروز پیش گفتم خسته شدم از کارات.
میذارم میرما
گفت زودتر

شوهر منم اوایل خیلی زود عصبانی میشد همیشه ترس داشتم که کار نکنم جیغ و داد بکنه (البته فحش نمیداد)&nb ...

اخه من داد بزنم و جیغ فقط آبرومون تو درو همسایه میره

چرا جدی باهاش برخورد نمیکنی باهم برید روانشناس خیلی تاثیر داره یه خانوم همیشه باید باهاش با مهربانی ...

همش میترسم جلوی دیگران خوردم کنه.

اوایل دوستش داشتم.از بس فحش میده و بی احترامی میکنه دارم ازش متنفر میشم

استرس کاری داره ؟ خرجت بالاست؟ یا کلا طلبکار بالفطره هست 

یذره از این لاک سکوت بیا بیرون و آروم و منطقی باهاش صحبت کن و قبلش با محبت نرمش کن ببین علت اینهمه ناآرومی چیه؟ از چی ناراحته؟

استرس کاری داره ؟ خرجت بالاست؟ یا کلا طلبکار بالفطره هست  یذره از این لاک سکوت بیا بیرون و آرو ...

کارش زیاده.

خودم درآمد. دارم.ازش پول نمیگیرم.چندروز پیش یه گلدون و. خرت و پرت خریدم با پول خودم.گفت خاک بر سرت که پولو حروم کردی.
با اینکه پول خودم بود

استرس کاری داره ؟ خرجت بالاست؟ یا کلا طلبکار بالفطره هست  یذره از این لاک سکوت بیا بیرون و آرو ...

همیشه طلبکاره
میگم با من اینطور حرف نزن.من زنتم

هیچی نمیگه.

میگه همینی که هست