2777
2789

به نظرتون اسم بهرام به احترام حفظ اسم پدربزرگ درحالی که از نظر مادر بچه اصلا مورد تایید نیست 

اسم دوم بزارند یا نه؟

تعداد رای : 30
نظرسنجی
موافقم
1
3%
موافق نیستم
29
96%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره واقعا؟

یاد و نام باید تو قلب و ذهن آدم بمونه نه روی اسم بچش 

ممکنه بزرگتر که شد در روز هزار نفر ده هزار بار اسم پدربزرگش رو صدا کنن در حالی که هیچ کس اون مرحوم رو یادش نیست

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
هرگز

سلام زن ممد😃منم زن یک ممدممم

میگم رژیم خاصی داشتید برای دو قلو شدن بچه هاتون؟

خدا حفظ شون کنه😍

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
سلام زن ممد😃منم زن یک ممدممم میگم رژیم خاصی داشتید برای دو قلو شدن بچه هاتون؟ خدا حفظ شون کنه😍

نه اصلا تازه ناخواسته هم بودن ولی الان فقط دلم میخواد ب دنیا بیان😍

اکانت قبلیم تعلیق شد😑زن ممدم🧸 مامان دوقلوها

اگه عروستونه عمرا این کارو نکنید و اگه یکی از خودتونه که خانواده شوهرش میخوان این کارو بکنن بشدت مخالفت کنید چون اون بچه گناه داره 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
سلام زن ممد😃منم زن یک ممدممم میگم رژیم خاصی داشتید برای دو قلو شدن بچه هاتون؟ خدا حفظ شون کنه😍

دوقلو دلت میخواد؟! 

من امشب داشتم با پرستار اتاق عمل حرف میردم به دوقلوهاش میگفت اون دوتا دیوونه! 

دیگه خوددانی ولی بنظرم اگه خدا خودش داد که هیچ وگرنه براش سعی نکن

نه اصلا تازه ناخواسته هم بودن ولی الان فقط دلم میخواد ب دنیا بیان😍

انشاالله صحیح و سالم بغل شون بگیری❤️

دوقلو دلت میخواد؟!  من امشب داشتم با پرستار اتاق عمل حرف میردم به دوقلوهاش میگفت اون دوتا دیوو ...

خودم خیلی دوست ندارم ولی اینقدر شوهرم خوشش میاد که منم بدم نمیاد دیگه دوست داره حتما چند قلو باشن

آخی😍😂😂😂😂