2777
2789
عنوان

سرطان دارم؟۱۷سالمه

1569 بازدید | 34 پست

آزمایش دادم گلبول سفیدم بالابودسه بار تکرارشد رفتم دکتر گفت باید بری دکترخون من چیزی نمیتونم بگم اگه دکتری میشناسین تو تهران بگید اگرم نه میشه بهم امید بدید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب نداری؟؟؟

داداش منم سال پیش دوهفته پشت هم تب میکرد بردیمش بیمارستان ازمایش دادن گفتن گلبول سفید خونش بالاس و احتمال عفونت دادن از یه طرف میگرفتن ممکنه عفونت خون باشه بستریش کردن ازمایش اینام گرفتن چندروز متوجه شدن عفونت ریه دیگه با انتی بیوتیک سرم خوب شد مرخص شد

🤍

بابا شوهر منم تو آزمایشاش گلبول سفیدش بالاس 

عفونته عزیزم چیزی نیست انشالله نترس

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸