2777
2789
عنوان

متاهلا

330 بازدید | 30 پست

مثلا من شوهرم رفته بود سفر انقدر از دلتنگی گریع کردم برگشت

بعد یکی گفت انقدر نشون نده وابستگشی خسته میشه

خب درست اما شوهرمه بهش عشقم بروز نکنم ک ی وقت خستع نشه اینک خیلی اذیت میشه آدم ک با شوهرشم راحت نباشع

مثلا دو شب از سرکار میاد منتظرش میمونم بیاد بعدش می‌خوابم

یا مثلاً خسته باشه کمرش ماساژ میکنم یا کلا ب علایق هاش توجه میکنم

بعد ولی میگفت یکی که اصلانشون نده محبتتو

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️

اصلا ک نه ، متعادل

مردا چیزای دم دستی دلشونو میزنه

بهتر بگم پررو میشن

این تجربه منه

کسی قد من برا شوهرش عاشقی نکرده ولی اون عوض شد

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کار خوبی میکنی 

میگم محبت نکنم شاید بگ خیلی خشک و سردم

از ی طرف میگم محبت کنم

ب نظرتون خسته میشه قدر نمیدونه یا قدر عشقم رو بیشتر میدونه

از تو محبت نبینه میره سراغ کسی دیگه که بهش محبت کنه این چه حرفیه که به شوهر نباید توجه کرد.

اگه به شوهر توجه نکنیم پس به کی توجه کنیم

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
اصلا ک نه ، متعادل مردا چیزای دم دستی دلشونو میزنه بهتر بگم پررو میشن این تجربه منه کسی قد من بر ...

از همین میترسم اما خب دلم میخواد راحت عشقمو بروز کنم

از تو محبت نبینه میره سراغ کسی دیگه که بهش محبت کنه این چه حرفیه که به شوهر نباید توجه کرد. اگه به ...

خب منم حرفم همینه اما خب بعضیام میگن خسته میشن زود

خیلی سخته عشقمو بروز نکنم پیشش و هی بخوام بترسم ک خسته نشه

از همین میترسم اما خب دلم میخواد راحت عشقمو بروز کنم

منم همین بودم اما الان براش عادی شدم 

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍

منم همین مدلیم 

شوهرم ن دلزده شده ن چیزی 

اونم روز ب روز بیشتر نشون میده محبتش و 

البته بستگی ب جنبه طرف مقابلم داره ها 

از وقتیم باردار شدم اصلا تحمل دوریش و ندارم 

اصلا معتاد شدم به بوی تنش 

بچم میخواد بابایی شه🥺😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
میگم محبت نکنم شاید بگ خیلی خشک و سردم از ی طرف میگم محبت کنم  ب نظرتون خسته میشه قدر نمیدونه ...

چن وقتخ ازدواج کردین اگ خستع  نشده نمیشه دیگ

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

میگم محبت نکنم شاید بگ خیلی خشک و سردم از ی طرف میگم محبت کنم  ب نظرتون خسته میشه قدر نمیدونه ...

همه مردا ک مثل هم نیستن

بعضیا از روی حسودی بهت میگن انقد محبت نکن.... کلا حریم خصوصی با شوهرتو برا کسی نگو 

مگه شوهرت همونقدر بهت عشق نمیده؟؟

منم همین مدلیم  شوهرم ن دلزده شده ن چیزی  اونم روز ب روز بیشتر نشون میده محبتش و  ...

تغییری نکردن اصلا؟سرد شن یا حس می‌کنی عادی شدی

بهت پیشنهاد میدم زنان زیرک و بخونی 

محبت کن ولی بر خودت ارزش قاعل باش وقت بزار از خود گذشتگی نکن زیاد 

اون کتاب و بخونی قشنگ میدونی چجوری رفتار کنی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان