2777
2789
عنوان

با لنز چشمام قرمز شده چیکار کنم؟

2009 بازدید | 14 پست

لنز طبی سالانه رنگی گرفتم چند ماهی میشه میذارم و بیمارستان میرم خوب بود تو چشمم یهو شروع کرد ب قرمز شدن و خارش میکنه گاهی وقتا و سرمم درد میگیره قبلش طبی بی رنگ داشتم که سه ماهه بود و خیلی خوب بود.الان این رنگی کلی پولشو دادم نمیدونم چیکارش کنم؟قطره چشم خیلی خوب اگ استفاده کردین و راضی بودین ممنون میشم معرفی کنید

حتما مراجعه کن به پزشک ، خودسر قطره چشمی استفاده نکن 

لنزتم همراهت ببر پیش پزشک ، ساعت طولانی نباید لنز بزاری 

مکرر و مداوم هم نباید استفاده کنی چون تو روند اکسیژن رسانی به چشم دچار مسکل میشه ، باهاش نخواب ، دستاتو قبل و بعدش بشور

حتما حتمااا سرخود استفاده نکن گاهی بدتر میسه وضعیت چشم 

❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما مراجعه کن به پزشک ، خودسر قطره چشمی استفاده نکن  لنزتم همراهت ببر پیش پزشک ، ساعت طولانی ...

الان که مجبوری لنز نمیذارم ولی پیش پزشکی که همیشه میرفتم میگفت کلا بنز رنگی نخرم😬راهکارش اینه که کلا کنار بذارم فک کنم

طولانی مدت نزار قرنیه چشمو خشک کرده خدایی نکرده باعث قوز قرنیه میشه

عادت هم کردم مناسفانه😑الان بدون لنز اعتماد بنفس ندارم.ولی خب چه میشه کرد سلامتی اولویته

الان که مجبوری لنز نمیذارم ولی پیش پزشکی که همیشه میرفتم میگفت کلا بنز رنگی نخرم😬راهکارش اینه که کل ...

خب ببین لنز رو موواقع ضرورری میزارن مثلا یه قراری عروسی نامزدی چیزی 

من خودمم سالانه رنگی طبی خریدم ، معتبره استفادم مثلا ماهی سه چهارباره حدودا طرفای روزی ۱۰ ساعت تو مهمونیا 

هرسالم میرم چکاب تاحالا مشکلی پیش نیومده سه سالب هست استفاده دارم 

البته شده مثلا دو هفته مرتب زدم ولی بهداشتشو حتمااا رعایت کردم در کل عینک راه امن تریه 

❤️❤️❤️

خب ببین لنز رو موواقع ضرورری میزارن مثلا یه قراری عروسی نامزدی چیزی  من خودمم سالانه رنگی طبی ...

درسته مخصوصا رنگی ریسکش بیشتره ولی من طبی بی رنگ و زیر نظر پزشک استفاده میکردم خداروشکر هیچ مشکلی نبود و همیشه چشمم بود و مایع لنز و سرم شستشو و اورجینال همه چی و خودش معرفی کرده بود دفعه بعدی چون تایید نکرد من انلاین رنگی سفارش دادم حالا ب دردسر افتادم.عینک میزدم ولی گودی چشم و اینکه تو بیمارستان با ماسک همش بخار میزد رو اعصابم بود مجبور شدم رفتم سراغ لنز

دیگه تهش باید لیزیک کنم که راحت بشم یه دفعه

ببخشید میپرسم چند وقته میذارید؟تو دلم خالی شد از بس همه گفتن نذار میترسم خدایی نکرده چشمم عیب پیدا ک ...

خیلی وقته ولی خب یکم اذیت میشم خشکی چشم دارم ولی عادت کردم نمیتونم بزارم اگر لنزت طبی هست فقط برا بیرون و مهمونی بزار