2777
2789
چطوری

مانکن نصب کن متوجه میشی

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا بگو

گفت لایکم کن عزیزم

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

یه پیج تو اینستا زنداییم بهم معرفی کرد ازش پودر چاقی گرفتم خیلی راضی بودم یه دوره خوردم ۷ کیلو زیاد کردم ولی باز حدود دوسال اشتهام کم شد وزنم کم شد الان باز سفارش دادم خواستید یه پیام بهم بدید فردا نگاه کنم ادرس پیج بهتون بدم خودتون باهاشون صحبت کنید 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
بعد از قطع قرص دیگه وزنت برنگشت!؟ پودرش چی؟من هم قرص شو شنیدم هم پودرش

نه اینکه میگم خیلی خوب بود.فقط مرتب استفاده کن طبق چیزی ک میگه.قرصه خودش پرمیکنه قرصارودیروزواسه بم فرستادمن شمارش داده بودم ب یکی.توسایتم ب چندنفردادم