2777
2789
عنوان

چجوری از شوهرتون میخواین ...

385 بازدید | 24 پست

مثلا یچیزی نیاز دارین چجوری بهش میگین ک براتون بخره 

مثلا طلا یا گوشی یا حالا هرچی 

منظور بدون خجالت و با چ ریکشنی میگین ک خام میشه و قبول میکنه؟! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ نمیگم خودش میدونه اگه گوشیم بشکنه میگ فدایسرت فرداش میگیره 

اگه چیزی هم بخام تو هفته دوبار ازم میپرسع این هفته چیزی. نمیخای یا مثلا چیزی گم یا تموم نشده ک بخای بگیری  

وقتایی ک بخام بگم میرم میشینم پیشش میگم عشقم اگه تونسی اجباری نیست مثلا فردا بریم ی لباس دیدم بخریم خوشم اومده ولی اگه میتونی و دوستداری 😂اگ  بتونه جونم میده  اگه نتونه میگه آخر ماه حقوقم بدن چشم هم حقوق ک میدن میگ خانومم بپوش بریم هرچی میخای بگیر

چجوری گرفتی دستت    

از همون اول میدیدم هر چی میگم یا یادش میره یا وقت نمیکنه کارتو گرفتم دیگه هم ندادم ولی الان کارت خودش واجب شده پیشش باشه پولو می‌ریزه واسم سر ماه که واریز میکنن منم فیشو چک میکنم کم نریخته باشه واسم،والا اصلا خبر نداشت و نداره پول آب برق چقدر میاد 

من درونگرام و خیلی عذاب میکشم بابت این اخلاقم وحتی نمیتونستم ب مامانمم بگم فلان چیزو میخوام  ا ...

🤦‍♀️منم با همسر اولم اینجوری بودم ولی همسر فعلی خودش رومو باز کرد از روز اول  توهم خجالت بزار کنار همسرته غریبه نیست