2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام اتفاق افتاده .فقط زمان میتونه اینکارو کنه که وابستگیمون تموم شه

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
۵ساله منتظرم که بگذره دلم یه شب بدون گریه خوابیدن میخواد... یه روز بدون آه کشیدن میخواد... یه روز ب ...

نگران نباش 

مطمئنم اون روزا دیر نیست. پنج سالی که تحمل کردی هم کم نیست... 

با مساور صحبت کردی؟؟ کمکت میکنه 

پسر وضعیت آنلاین بودنشو به اخرین بازدید تغییر بده یعنی دیگه دوس نداره بهش پیام بدی؟ 

فداتشم اون اصلا نمیدونه چکش میکنم

آخرین بار بهم گفت نمیتونم دوستت داشته باشم... خودتو درگیر من نکن

ولی نمیدونم امروز چیشد که آنلاینشو برداشت‌‌..

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
نگران نباش  مطمئنم اون روزا دیر نیست. پنج سالی که تحمل کردی هم کم نیست...  با مساور صحبت ...

(((((((:

دوست ندارم راجبش با کسی حرف بزنم... خیلی وقته میریزم‌تو‌خودم

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
فداتشم اون اصلا نمیدونه چکش میکنم آخرین بار بهم گفت نمیتونم دوستت داشته باشم... خودتو درگیر من نکن ...

نه منظورم مشکل تو نیس 😅

میگم اگه یه پسر  وضعیت آنلاینشو ببنده منظورش چیه؟

(((((((: دوست ندارم راجبش با کسی حرف بزنم... خیلی وقته میریزم‌تو‌خودم

با خودت لجبازی نکن 

منم رفتم پیش مشاور. بهت راهکار داد 

کمکم کرد 

حتی همین که فقط حرفاتو بشنوه و درکت کنه، حالت رو خوب میکنه 

نه منظورم مشکل تو نیس 😅 میگم اگه یه پسر  وضعیت آنلاینشو ببنده منظورش چیه؟

اها

نمیدونم

حتما دوس نداره کسی بدونه کی میاد مجازی 

با خودت لجبازی نکن  منم رفتم پیش مشاور. بهت راهکار داد  کمکم کرد  حتی همین که فقط ...

هعی...

خیلی خستم