2777
2789

خونه مامانم

قورمه سبزی درست کرده

اگه غذای راحت میخوای درست کنی گوشت چرخ کرده سرخ کن سیب زمینی بریز کنارش زیرش کم کن بپزه با نون بخورین

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساندویچ بندری 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من امروز حساسیت گرفتم نه ناهار پختم ن شام.. خیلیم گشنمه حال ندارم همش ابریزش بینی و چشم و عطسه دارم.. 😔

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

مهمون داداشیمم ولی خونمون مامانم دلمه برگ مو درست کرده😋

دختری از خانواده بزرگ #پرسپولیس ❤😍دختری با احساسات فراوان پسرانه ❤🚩دختری که دقیقه 24هربازی اشکاش رو گونه هاشه🥺💔دختری وابسته به تیمش آره من یه دخترم که عاشق تیممم و با تمام وجودم میپرستنش🥲❤پرچم ارتش سرخ همیشه بالاس🤤❤🚩گرگ بودن دم نزن انسانم گاهی آرزوست ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یه تار موست 🖤🙂درخواست دوستی از طرف آقایون ممنوع🚫دوستت دارم شایانم تو قشنگ ترین حس دنیارو بهم دادی بغلت پر از آرامش برای التهاب درون منه🥺❤مرسی که مال من شدی🔗❤🫂۱۴۰۲/۳/۲۰❤🔗