2777
2789

دوستان سلام لطفا بدون اینکه به سوالم بخندین جواب بدین

ی سریا هستن اصلا لیف نمیزنن

یا مثلا ی دست شامپو میزنن 

ی سریا مثلا ی تشت پر میکنن و کیسه و‌.. میکشن 

دلم میخواست بدونم جسارتا شاید نحوه ی من اشتباهه 

میخواستم بهش فکر کنم

شما چجور حمام میکنین ؟ اداب حمام رفتن شما چجوریه ؟ مثلا شب میرین ؟ صبح میرین ؟ هر روز میرین ؟ با صابون بدن تون میشورین یا شامپو بدن ؟ یا کیسه ؟ 

شما فرض کنید اصلا یه نفر حموم رفتن بلد نیست ؛ لطفا دقیق بگید اگر ممکنه میخوام تجربیاتتون و روش هاتون رو استفادا کنم

یسریا مثلا قبل و بعد حموم روتین خودشونو دارن

تو حموم مثلا اول شامپو میزنن بعد مثلا با لیفای مخصوص بدن میشورن بعد کیسه و ... 

میخوام ببینم اصلا چن بار در هفته حموم میرین ، چجوری میرین ؟ سنت حمام رفتن شما چجوریه ؟ 

هر شهری چه چجوری هستش ؟  از شما چجوریه ؟ 

جوش کمر هم دارم میخوام کلا اصلاح کنم سبک زندگیمو و این الان برام سوال شده 

هر روز دوش میگیرن

شامپو سر و شامپو بدن میزنم میام بیرون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هرکاری دلم خاس تو هر روز و ساعتی میکنم 

اداب داره مگ ادم خودشو میشوره 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر روز دوش میگیرن شامپو سر و شامپو بدن میزنم میام بیرون

چه شامپوچ استفادع میکنن من بدن شون میزنم 

ولی موهام همه چی میزنم

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

اول سر بعد بدن با کیسه بعد بدن با شامپو بدن 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

تابستون هر روز زمستون پاییز یک روز در میون....ولی این هر روز رفتن تو تابستون اینجوری نیست که آب هدر بدم موهامو هر روز نمیشورم یه روز درمیون و در حد یک لیف و شامپو زدن چون هر روز دوش میگیرم دیگه نیاز به سابیدن زیاد نیست 

هیچ روتینی ندارم 

بعضی وقتا هرروز بعضی وقتا روز در میون میرم حموم 

اول شامپو بعد لیف میکشم وقتی بخام کیسه بکشم اول کیسه میکشم بعد لیف میزنم 

اخرشم همیشه صورتمو با سفیداب ماساژ میدم خعلی خوبه 

پوستم حساسه کیسه نمیکشم 

شامپو بدن و شامپو سر میزنم دوبار 

اسکراب بدن میزنم 

موهام نرم کننده میزنم 

همین

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش

هرشب دوش میگیرم 

یه بار شامپو میزنم 

لیف میکشم حتما و صورتم رو با صابون میشورم !

ژیلت میزنم با عرض معذرت 

گاهی اوقات سنگ پا میکشم چون حساسیت دارم و پام خشک میشه ،،،،

مسواک میزنم و ژل بهداشتی هیدرودرم