2777
2789

وای بچه ها خیییلی گیج شدم😐😆🥲، یه خواستگار دارم چون فامیل بابامه و اینکه از نظر مامانم دختربازه (به خاطر چیزایی که دیده و شنیده میگه) مامانم مخالفه... ولی الان پیجشو پیدا کردم... همش پستای مذهبی... استوری هیئت😐 کلیپ سینه زنی😐 از اینایی که لخـت میرن وسط سینه میزنن بعد تو سر و کلشونم میزنن😐🤣🤣 هر روزم استوریاشو میبینم هررر روززز استوری فوق مذهبیییی😐 وااای نمیدونم بخندم یا گریه کنم🤣 گیج شدمممم🙄💔🤣حالا مادر و خواهراشم خییلی غیرمذهبیییی ولی خودش😐.................

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••

ی دختر تو مدرسه ما بود کلاس دهم همیشه تیپای خراب نما

و حرف پشتش بود ک بعد مدرسه با دوس پسراش میزه بیرونو اینا

ینی خودش پیش بچها میگف همیشه هم دوهفته یبار رلش عوض میشد

من تو گرو مدرسه شمارشو برداشتم پیامش دادم

استوریاش کلنننن راجب امام و خدا و کلیپای سوپرمذهبی و فیلمای کربلل و اینا پشمام ریخته بپد

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی دختر تو مدرسه ما بود کلاس دهم همیشه تیپای خراب نما و حرف پشتش بود ک بعد مدرسه با دوس پسراش میزه ب ...

آخه خودش تو اون کلیپا و عکسای هیئت هست😑 گیجم کرده نمیدونم کدومو باور کنم... از طرفی میگم آدما عوض میشن اینم شاید عوض شده باشه

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••