2777
2789
عنوان

طلاق اونم تو سن کم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3878 بازدید | 114 پست
برو درستو بخون منم درس دارم ولی حوصله ندارم بخونم  ایشونم مشکلشون حل میشه کافیه صبورتر باشن

خیلیی حرصم گرفته کلاس چندمی؟

هوفففف دوست دارم تاپیک بزنه بگه زن بابام ادب شد نابود شد از گل نازک تر بهم نمیگه هوووففففف از حرص قلبم درد مییکنههههه😡😡😡

فضای سایت خیلی بد شده میخوام تعلیق شم!تعلیقم کنین ممنون
باید غیرتی شه تا دست به کار شه نباید مظلوم باشه باید قوی باشه زنگ بزنه مشاور ۱۴۸۰ بعدش از ۱۲۳ مشورت ...

نباید باباشو سرلج بندازه 

شما فک کنم‌سنت کم باشه 

این دوتاشماره هم واسه وقت پرکنی خوبن من یه روز زنگ زدم 

هیچی نگفت شارژمم تموم کرد🤣فقط خواستم بینم چطورین که همه میگن

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مردک پدوفیلی همون بهتر بره

و امیدوارم خانوادتون متوجه شده باشن اخر کودک همسری ب کجا میرسه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بابات کجاست؟؟؟ چرا اینقدر زود شوهرت داده🙄 درستو بخون برای خودت یه آدم موفق شو همین

میشه واسم گزارش بزنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11283193/کیا-این-روزا-والیبال-نگاه-میکنن

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

نباید باباشو سرلج بندازه  شما فک کنم‌سنت کم باشه  این دوتاشماره هم واسه وقت پرکنی خوبن م ...

خیلی عصبی ام باید نامادریش ادب شه بمیره نامادریش ایشالا 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

فضای سایت خیلی بد شده میخوام تعلیق شم!تعلیقم کنین ممنون
این مردک پدوفیلی همون بهتر بره و امیدوارم خانوادتون متوجه شده باشن اخر کودک همسری ب کجا میرسه

میشه واسم گزارش بزنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11283193/کیا-این-روزا-والیبال-نگاه-میکنن

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

مطمئنی دهمی؟من تازه ۱۶شدم دارم میرم یازدهم 😐💔دوستامم چندتاشون هنوز ۱۵سالشونه

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 
خیلیی حرصم گرفته کلاس چندمی؟ هوفففف دوست دارم تاپیک بزنه بگه زن بابام ادب شد نابود شد از گل نازک تر ...

فارغ تحصیلم پشت کنکوریم سه ساله‌

دوست داشتم رونشناسی بخونم همیشه هم کتابای رواشناسی میخونم 

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

فقط میتونم بگم من 16 عقد کردم الان 17 سالمه و  به زودی عروسیمه. و شوهرمم 7 سال ازم بزرگتره و نه خونه داره نه ماشین منم جهیزیه ندارم و  جهیزیمو شوهرم پذیرفته  ولی کارگر سادس  و من و اون خیلی خیلی عاشق همیم هیچی نداریم با وام ازدواجم قراره فقط یه عروسی همینطوری سر سری بگیریم واممونم فروختیم نتونستیم برداریم 🥺🥺

لایک نکن❌فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.    ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
خب شاید بلد نیست رفتارای عاشقونه و اینجور چیزا  من تو این سن واقعا خوشم نمیومد بیشتر دوس داشتم ...

دقیقاً.منم تو اون سن اصلا نمی‌تونستم به رابطه و اون چیزا فکر کنم.تازه زن از 28 تا 3۸ سالگی اوج احساساتشه و به بلوغ احساس جنسی میرسه

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
خیلی عصبی ام باید نامادریش ادب شه بمیره نامادریش ایشالا 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

😐😐😐کلاس چندمی