2777
2789
عنوان

طلاق اونم تو سن کم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3878 بازدید | 114 پست
اینجوری که مجبوری باهاش زندگی کنی  بادوس نداشتن وبی احساس بودن به قول خودت طلاقت میده  و ...

۲ سال از درسم مونده بعدش میتونم مستقل بشم نامادری هم ی چیزی بگه ازش شکایت میکنم

گوز در زبان ترکی ب معنی چشم هس"تلفظش هم گُز"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام فقط پیشنهاد داد گف ک پسر خوبیه  بعدش نامادریم نمی‌دونم از طرف من چی ب بابام گفته بود باب ...

وااااا چرا حقیقتو نگفتی ؟؟؟ حساب نامادریت رو برس حرصم گرفته😡به بابات بگو واقعا بی غیرتی دخترتو ول کردی چسبیدی به یه دروغگو زنگ بزن ۱۲۳ حتمااااا همین الان بزن نتیجه رو بهم بگو باشه؟؟؟؟؟؟؟لطفا ساده نباش معلومه خیلی ساده ای لطفااا نباش 

فضای سایت خیلی بد شده میخوام تعلیق شم!تعلیقم کنین ممنون
۲ سال از درسم مونده بعدش میتونم مستقل بشم نامادری هم ی چیزی بگه ازش شکایت میکنم

ولی گلم زندگی به این راحتیا نیستا 

حواینجارا نبین هزینه زندگی میدونی چقده؟ 

شکایت میدونی چقد دردسر داره اصلا اینجوری فک نکن عاقل باش 

اگ دوس داشته باشی میتونم توخصوصی بهت کمک کنم اینجا مطنم جیزی بگم گارد میگرن

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

بابام فقط پیشنهاد داد گف ک پسر خوبیه  بعدش نامادریم نمی‌دونم از طرف من چی ب بابام گفته بود باب ...

بعدم بزور تو رو داد به اون؟؟؟؟ ایشالا نامادریت بمیره 

ولی گلم زندگی به این راحتیا نیستا  حواینجارا نبین هزینه زندگی میدونی چقده؟  شکایت میدونی ...

لطفا کمکش کردی به منم بگو دلم خنک شه خیلی عصبی شدم از عصبانیت نمیتونم درس بخونم

وااااا چرا حقیقتو نگفتی ؟؟؟ حساب نامادریت رو برس حرصم گرفته😡به بابات بگو واقعا بی غیرتی دخترتو ول ک ...

اروم باش به باباش اینو بگا فوقش کتک میخوره 

میگفت نه باباش حرفشو باور میکرد دختر سادیه لطفا اب رو اتیش نباشین

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

اروم باش به باباش اینو بگا فوقش کتک میخوره  میگفت نه باباش حرفشو باور میکرد دختر سادیه لطفا اب ...

آب رو آتیش چرا؟🙄🙄

بالاخره باید نامادریش ادب شه باید یه کاری کنه پدرشو بکشونه سمت خودش 

الان اینکه اینطوری شد بین دو راهی موند خوب شد؟؟؟؟

بگو بقیه هم استفاده کنن

نمیدونم شرایط هرکس متفاوته 

میدونی زندگی ما رمان نیست که همیچی ایدال باشه حتی اگ باشه 

اون زندگی ماها نیست 

اگه زمانی کمکی خواستی میتونی ازم بپرسی درحدی که بلد باشم بهت کمک میکنم

آب رو آتیش چرا؟🙄🙄 بالاخره باید نامادریش ادب شه باید یه کاری کنه پدرشو بکشونه سمت خودش  الان ...

اب رو اتیش چون عصبانتشو بیشتر میکنه 

اینجوری نمیشه پدرشو سمت خودش بکشه 

اصلا مگه یار کشیه نامادریش به زن سن داره باسیاسته ایشون یه دختر ۱۷ساله 

آب رو آتیش چرا؟🙄🙄 بالاخره باید نامادریش ادب شه باید یه کاری کنه پدرشو بکشونه سمت خودش  الان ...

خاستم بگم اب رو اتیش باش باش گفتم‌نباش🥲😂

لطفا کمکش کردی به منم بگو دلم خنک شه خیلی عصبی شدم از عصبانیت نمیتونم درس بخونم

برو درستو بخون منم درس دارم ولی حوصله ندارم بخونم 

ایشونم مشکلشون حل میشه کافیه صبورتر باشن

اب رو اتیش چون عصبانتشو بیشتر میکنه  اینجوری نمیشه پدرشو سمت خودش بکشه  اصلا مگه یار کشی ...

باید غیرتی شه تا دست به کار شه نباید مظلوم باشه باید قوی باشه زنگ بزنه مشاور ۱۴۸۰ بعدش از ۱۲۳ مشورت بگیره صدای اون افریته رو ضبط کنه حسابشو برسه سلیطه باشه هیچکاری نکنه غذا درست نکنه ببینه اون زنه میخواد چه گوهی بخوره😡😡اینقدر حرصم گرفته 

اون زن خونس واییی دستام میلرزه اسی غذا رو درست میکنه😡😡😡وای خداااااااا