2777
2789
عنوان

طلاق اونم تو سن کم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3878 بازدید | 114 پست
بابام طرف اونه وگرنه زود شوهرم نمیداد

پیش بابات گریه کن بگو اول من بودم که اون امد بگو روم غیرت داشته باش سلیطه باش حسابی پیش بابات گریه کن بگو چطور دلت میاد دخترتو بیخیال شی بی معرفت بهش بگو دلم واسه مامانم تنگ شده تو به جای اینکه منو آروم کنی درد بی مادری رو حس نکنم داری پشت اون زنیکه که زندگی منو خراب کرده رو میگیری اگه دیدی بازم حرف گوش نکرد زنگ بزن ۱۲۳ بگو خانوادم صلاحیت نگه داری منو ندارن حتما یه راهی جلو پات میزارن هرچی شد بهم خبر بده منتظرم

فضای سایت خیلی بد شده میخوام تعلیق شم!تعلیقم کنین ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم پدرت راصی به طلاق نمیشه تازه مجبورت میکنن بری خونه مادر سوهرت واسه زندگی ولی رو درست حساس باش بخون تا به جایی برسی دستت تو جیب خودت باشه احترمت رو داشته باشن در غیر این صورت دیواری از تو کوتاه تر پیدا نمیکنن و جگرت رو میسوزونن دیدم که میگم

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب شاید بی احساسی یکم احساسی شو 

منم خودم خیلی بی احساسم

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

چرا ولی چن دفعه گریه کردم و گفتم ی بارم نزدیک بشی جیغ میزنم 

میخوای توخصوصی باهات حرف بزنم شاید بتونم کمکت کنم

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

وقتی دوسش ندارم چجوری با احساس باشم؟

اینجوری که مجبوری باهاش زندگی کنی 

بادوس نداشتن وبی احساس بودن به قول خودت طلاقت میده 

ومحبوری بزی پیش نامادرز

یعنی چی؟ پس کی شوهرت داده؟

بابام فقط پیشنهاد داد گف ک پسر خوبیه 

بعدش نامادریم نمی‌دونم از طرف من چی ب بابام گفته بود بابام اومد منو زد ک تو با اون سر قرار میری ابرومون رفته

گوز در زبان ترکی ب معنی چشم هس"تلفظش هم گُز"