2777
2789

سلام شب امتحان عربی دوازدهم دانلود کن از روی اون بخون ، من همیشه شب امتحانها از روی درسنامه اون میخوندم و نمره هام خوب میشد

اتفاقا اول کتابش زده از هرفصل چندنمره توی امتحان میاد

دوتا نمونه سوال هم حل کنی دیگه تمومه

روی برگه اگه اشتباه نکنم نمرت باید ۷ یا ۱۰ بشه تا پاس بشی

موفق باشی

افسوس از حال جوانی! شده ام حیران! شده ام فراری! نه خواهی روی! نه خواهی بمانی!کاش کمی عشق نجاتم میداد ازین زندگیه تکراری...ازین بی قراری که با یاده مرگ دگر نرقصم به تنهایی.
من 7 بگیرم پاسم، خانم گل شما میدونی ترجمه 4 تا درس چقدر بارم داره؟ 

ترجمه عربی به فارسی، 9 نمره داره

ولی باید قواعد رو بلد باشی براش حتما 

لزوما از متن درس نمیدن ترجمه رو 

از تمرینا هم میدن 

سعی کن دوتا درسشو بخونی. اینجوری مطمئن تره که پاس بشی 

:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 7 بگیرم پاسم، خانم گل شما میدونی ترجمه 4 تا درس چقدر بارم داره؟ 

میشه بپرسم بزرگسالان نظام

واحدی هست هر درس رو تو یک ترم ویکبار امتحان میدن یا مثل دبیرستانه؟ و دونوبت ؟

روی لغات متضاد وهم معنی وجمع هم کار کن.   ترجمه های داخل تمرینات   

حتی پاورقی ها. اگه دونوبته بیشتر درسای نیمه دوم اگه بزرگسالان فقط یکبار امتحانه  فرقی نمیکنه

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403