2777
2789
عنوان

شده حس کنید دهنتون بوی بد میده ؟

669 بازدید | 20 پست

چیکار میکنید خدایی.اون لحظه 

من خیلی حس بدی دارم و میگم ی موقع طرف پیش خودش چ فکری میکنه حالا فکر کن رل هم باشی 

بعدش د ایم مسواک آدامس ولی با هیچ کس دهن ب دهن حرف نمیزنم همش حس میکنم بو میده بااینکه رعایت میکنم 😿😿🤣 خدا کمکم کنه واقعن خسته شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موقع لب گرفتن نفس پس نمیدم که  بزرگترین دقدقه ومشگلمه

وای موقعه بوسه خیلییییی بد دردیههههههه،  خیلیییی بد منم یکی از معضلاتمه(نمیدونم چ جوری نوشته میشه😂) من قبلش مسواک میزنم با خمیر دندون فراون بعد هی باید خودم هاااا کنم ببینم بو میده یا نه😥

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
وای موقعه بوسه خیلییییی بد دردیههههههه،  خیلیییی بد منم یکی از معضلاتمه(نمیدونم چ جوری نوشته می ...

من تحقیق کردم خیلیا هم تاپیک زده بودن بیشترشون گفته بودن خمیر دندون تشدید میکنه بو رو هیچی بهتراز نمک نیست  بانمک مسواک بزن من اون راهم رفتم ولی نمیدونم شایدم من خییلی حساسم و وسواس ک سخت میگیرم