2777
2789

من تو دوران عقدم و تا حالا نشده خودش بگه پول بزنم به حسابت ماهیانه منم سختمه بگم فقط اوایل عقد گفت هرچی لازم داشتی بهم بگو من وظیفمه تامینت کنم

خودم شاغلم

ولی حقوقم کمه

حقوق همسرم دو برابر منه

ولی همیشه گلایه میکنه خرج بالاس یعنی چیزی ازش نخام؟!

بعضا ک حرف هزینه بعد از ازدواج میفته میگه حقوق یکیمون خرح میکنیم یکیمون پس انداز!

ولی حقوق من اونقدر نیس ک بمونه تو خرج جهیزیه موندم 

با شوهرمم رو دروایسی دارم روم نشده در مورد مسایل مالیم باهاش صحبت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حتما راجب مسائل مالی صحبت کنید

اون بیرون میرید برات هزینه میکنه دیگه درسته؟

من خودم مستقیم بهش نگفتم پول نیاز دارم ولی غیر مستقیم چرا

بزار خرج کنه

باید خرج کنه توهم براش خرج کن تا غرورت حفظ بشه

مثلا تولدش کادوهای گرون بهش بده ولی پول هم ازش بگیر حتما

اشکالی نداره راحت باش باهاش شوهرتع غریبه ک نیست ..وقتی لازم داری یگو میشه اینقدد مثلا بزنی ب کارتم ی ...

متاسفانه بابامو ارجحیت دادم چندبار گفتم کم اوردم از بابام گرفتم خودشم دیده کارت بابام دستمه نمیگم چندبارم تو خریدی ک من باید بخرم واس جهیزیه اون کارت کشیده ولی من سریع کارت بکارت کردم ولی خودشون نباید بگن ماهیانه میزنم به حسابت اخه

خرج اصلی خونه با ایشونه 

ی کارت هم دست منه برای مواقعی که با هم نیستیم 

اما خودم خیلی اوقات از پول خودم خرج خودم میشه یا گاهی برای بچه ها وقتی بیرونیم لباس میخرم 

کلا تو و منی نداریم اما مسلما خرج های عمده و قبض و خوراک با خودشه 

بعد از پروژه هم ی مقداری به حسابم میزنه 

کرایه یکی از مغازه ها هم برای من واریز میشه

ببین حتما راجب مسائل مالی صحبت کنید اون بیرون میرید برات هزینه میکنه دیگه درسته؟ من خودم مستقیم به ...

اره بیرون خیلی دست و دل بازه رستوران کافه چیزی بخام سریع میخره دوتا دوتا هم بعضا میخره ولی این مورد متاسفانه شاید چون فکر میکنه شاغلم لازم ندارم میخام با ترفندی بهش بفهمونم خرجی باید بده