2777
2789
عنوان

مچ پام ضرب دیده توروخدا بیاین

405 بازدید | 9 پست

امروز عصر بیرون بودم یه پام رفت تو چاله 4~5 بار استخونم صدا داد تق تق کرد پشت سرهم طوری که 3~4 دقیقه اصلا احساس کردم تو مچ پام خالی شده 

درد داشت ولی نه در حدی که جیغ بزنم و اینا دگیه گفتم پیچ خورده خوب میشه

ولی دو ساعت بلند شدم از رو زمین یهو دیگه دیدم دردش خیلیییی شدید شده طوری که افتادم زمین و شروع کردم جیغ زدن

الان دیگه رفتیم آتل کردن بابام گفت گفتن نشکسته و 1 ماه تو آتل باید باشه 

حالا نمیدونم راست گفت یا الکی گفته که نگران نشم 

الان تو آتل گچیه  پشت پام گچه بقیه اش بانده

حالا خیلیییی میترسم 

یکی اینکه بعد اینکه بازش کنم دیگه تا یه مدت نمیتونم درست راه برم؟

دردش تموم میشه دیگه کامل بعد یه ماه ؟ 

یا دیگه باید لا پر قو بذارمش حساس شده؟

بعد باز کردنش میتونم راحت بدوم و کارامو کنم یا باید یه مدت دیگه باز مراقبش باشم ؟

عضله پام ضعیف میشه؟ اون وقت جی کنم؟

پام آب میره؟

بخدا دارم دیوونه میشم 

یه ماه تو آتله 1 درده

اینکه بعد آتل می ترسم این چیزایی که بالا گفتم باشه 1000 درد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچگی قوزک پام شکست ،دوهفته تو گچ بود خوب شدم دیگه بدتر از من که نیست گلم من درد وحستناک داشتم وقتی خوردم زمین 

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
بخدا ادم تا بلا سرش نیاد قدر سلامتی تک تک اعضا شو نمیدونه

عیب نداره خوب میشی زود عزیزم 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

من بچگی قوزک پام شکست ،دوهفته تو گچ بود خوب شدم دیگه بدتر از من که نیست گلم من درد وحستناک داشتم وقت ...

بگردم

بعد از اینکه از گچ دراوردی دیگه درد نداشت؟ یا حساس نشده بود قوزک پات؟ مثلا تا یه سکندری ساده بخوری یهو درد بگیره باز ناحیه اسیب دیده اش؟

بعد گچ راحت میتونستی بدویی؟ یا یه مدت باز باید حواست میبود بهش

بگردم بعد از اینکه از گچ دراوردی دیگه درد نداشت؟ یا حساس نشده بود قوزک پات؟ مثلا تا یه سکندری ساده ...

اره گلم اوکی بود همه چیز نگران نباش 

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔