2777
2789
مبارک باشه عزیزم قدمش پر از خیر برکت باشه براتون ❣️ شما پرونده پیش از بارداری بسته بودی خانه بهداشت ...

من بارداری دومه پرونده دارم خانه بهداشت ولی نرفتم هنوز چون زوده فقز چند روز دیگه آز میدم مطمئن میشم بعدش یه دکتر خوب میرم فعلا زوده اولین سونو معمولا هفته ۹ انجام میدن اگه دیگه خیلی عجله ای باشه ۷ هفته زودتر نباید رفت..خانه بهداشتم فقط پرونده تشکیل بده که بعدا به درد بچه میخوره وگرنه خیلیم مهم نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بارداری دومه پرونده دارم خانه بهداشت ولی نرفتم هنوز چون زوده فقز چند روز دیگه آز میدم مطمئن میشم ...

خیلی ممنون ❣️

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

چ علائمی داری ؟  مبارکه مامان خانومی

من از هفته پیش حالت تهوع شروع شد چیزی که توی باردا ی اولم شاید از ماه دوم خیلی کم فقط صبحا بود...کمر درد ..تکرر ادرار..نفخ زیااااد شکمم باد کرده...زیر دلم میگیره ول میکنه..حوصله کار کردنم ندارم 

من از هفته پیش حالت تهوع شروع شد چیزی که توی باردا ی اولم شاید از ماه دوم خیلی کم فقط صبحا بود...کمر ...

منم ۱۷ خرداد موعدم بود پری نیومد 

هنوزم نشدم دیروز صبح بی بی منفی شد علائم بارداری هی میاد هی میره

بسم الله

اول اینکه بچه ها استرس نداشته باااااااشید خدا واسه همتون یه فرشته ناز کنار گذاشته وقتش بشه میاد پیشتون..

اگه میدونی مشکل داری حتما برو دکتر مثلا تیروئید اضافه وزن و...

انشالله ک مشکلی نباشه واسه هیچکس

من خودم نرفتم دکتر ، کلد میگن چند ماه طبیعی اقدام کن اگه نشد برو دکتر

توی اقدام باید خودتونو تقویت کنید 

من چون یه دختر ناز دارم دوست داشتم پسر دار شم تصمیم داشتم رژیم تعیین جنسیت بگیرم ولی نمیدونم چرا پشیمون شدم گفته از خدا میخوام 

منم ۱۷ خرداد موعدم بود پری نیومد  هنوزم نشدم دیروز صبح بی بی منفی شد علائم بارداری هی میاد هی ...

۱۷ خرداد که چند روز گذشته باید بی بی چک مثبت میشد ولی نگران نباشیا انشالله مثبت میشه میای از تجربه هات میگی

دوتا نذر کردم این  میگم واسه هر حاجتی جوابه 

اول نذر نمک  هدیه به خانم ام البنین مادرحضرت ابوالفضل 

بعدیش 

نذر سیب هدیه به شهید ابراهیم هادی  

هرچی میخوایید از ائمه بخوایید خیلی بزرگن پیش خدا جایگاه ویژه دترن دست خالی بر نمی گردید

من یه کم سرچ کردم فهمیدم واسه جنسیت پسر کلسیم نباید مصرف شه در عوض پتاسیم خوبه از یه پریودی تا پریودی بعدی لبنیات نخوردم

فولیک اسید ویتامین ای و امگا۳ و ویتامین سی جوشان برای خودم و همسرم گرفتم که همسرم امگا۳ نخورد بقیا رو رعایت کرد وبه علاوه عرق کاسنی که اونم ۴۰ روز رو رعایت کرد

خودمم فولیک اسید و هر از گاهی ویتامین ای و کلا یه ورقم امگا خوردم

۱۷ خرداد که چند روز گذشته باید بی بی چک مثبت میشد ولی نگران نباشیا انشالله مثبت میشه میای از تجربه ه ...

😔😔😔😔 می‌دونم باردار نیستم خواهری اما نمی‌دونم چرا پری نمیاد 

تخم هویج میگن برای جنسیت پسر خوبه ولی در کل باعث تقویت تخمک میشه

که از روز دوم پری تا پنج پری صبحا میخوردم چجوری : اول اندازه یه قاشق با آب سرد خیس میکردم میشستم بعد با یه لیوان اب جوش دم میکردم ده دیقه با نبات میخوردم 

😔😔😔😔 می‌دونم باردار نیستم خواهری اما نمی‌دونم چرا پری نمیاد 

قول بده وقتی پری اومد پر انرژی تر و با اعتماد بیشتر بری اقدام اصلا ناراحت نباش منم بچه اولم ۳ ماه طول کشید باردار شم چون تجربه نداشتم چیزی نمیدونستم 

توی دوره پریودی رحم باید گرم بشه..کاچی خیلی خوبه حلوا خوبه ارده شیره و مهمتر و در دسترس تر خرماااا بخورید حتما...خیلی توی آب نرید از پیش بند موقع ظزف شستن استفاده کنید وقتی لباس و شکم خیس شه باعث سردی رحم میشه ببین چه چیز ساده ای ولی خودم گاهی بی توجهی میکنم

میوه ها : موز توت فرنگی زردآلو هلو هندونه با دونه هاش خیار با نمک زیاد گوجه سبز شیرین با نمک طالبی و آب طالبی خیلی خوبه هویج و آب هویج خربزه و... میوه خشک هم خوبه من نداشتم نخوردم فقط زردالو خشک...فلفل دلمه پیاز همراه غذا

زیتون و خیارشورم خیلی خوردم

غذاها : همه چی میخوردم بجز ماست دوغ و...سینه مرغ زعفرانی خوبه 

فقط ماکارونی و لازانیا  این چیزا سعی کردم نخوردم خیلیم خوب نیس حتی واسه اونا که تنبلی دارن

خب اینارو یه ماه رعایت کردم تا دوبتره پری شدم پاک شدم حالا موقع اقدام :

از روز ده پری کیت تخمک گذاری استفاده کردم روز ۱۴ پری بود که مثبت شد 

قبل اقدام به همسرم یه فنجون قهوه دارم سرعت و تحرک اسپرما بیشتر میشه خودمم توت فرنگی خوردم 

وضو گرفتیم دو رکعت نماز خوندیم که خدا بهمون اولاد سالم و صالح بده

با بسم الله الرحمن الرحیم شروع بشه