2777
2789
عنوان

مرتیکه ببشخصیت 😐

1889 بازدید | 79 پست

شوهرمو میگم 

سه روزه سرماخوردم‌ روز اول که جمعه بود دکتری که همیشه میرم نبود بیمارستانم نرفتم چون حالم خیلی بد نبود 

دیروز صبح به شوهرم گفتم پاشو بریم دکتر دارم از گلو درد میمیرم گفت بزا عصری میریم گرفت خوابید تا ساعت 4 😐

بیدار شد دید دارم از تب میمیرم حق بجانب و عصبی گفت پاشو ببرمت دکتر حالت خوبه داری خودتو میزنی به موش مردگی 😐 

منم انقد حالم خراب بود هیچی نگفتم اماده شدم رفتم 

مطبش خلوت بود زود نوبتمون شد ولی تزیقاتش پرستار خانمش نبود 😩 شوهرمم گفت فردا میایم میزنیم 

داشتیم بر می‌گشتیم خونه دید در حال مرگم رفتیم بیمارستان واسه سرم و‌ آمپول

مامانم خونمون پسرمو‌ نگه داشته بود برام کته درست کرده بود اومدیم دید حالم خرابه به شوهرم گفت چرا زود نبردیش دکتر 

اینم هیچی نگفت 

حالا آخر شب که مامانم رفت همش می‌گفت واسه دو تا آمپول خودتو به مردن میزنی 😐 

منم جواب ندادم گرفتم خوابیدم 

حالا امروز رفته سر کار الان باید برم آمپول بزنم دوباره خودش که نمیاد دو ساعته زنگ زدم گفتم برام پول بزن انگار نه انگار 🙄 

آخه چرا تشکیل خونواده میدی وقتی همه فکر و ذکرت کارته و پدر و مادرت 😐 

دارم دق میکنم 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینه صبح و دیروز اومدن خونه برای خودش سرم و کلی امپول زد شد یک میلیون خداشاهده  بعد دندونای من چندساله انقدر پول نداده برم هرروزبیشتر خراب میشه فقط مسکن میخورم معده ام حالا داغون شده از ازدواج ببخشید فقط ک ر دن شو بچه اوردنو میدونن

فقط لبخند بزن 🫶🏻

عجب مردی

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
چقدر این مرتیکه بیشخصیته

🥲💔 حالا اینی ک گفتم یکی از کارای رومخشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر منم همینه صبح و دیروز اومدن خونه برای خودش سرم و کلی امپول زد شد یک میلیون خداشاهده  بعد د ...

دقیقا 🥲💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما نی نی سایتی ها این شوهرای عتیقه تون و از،کجا پیدا میکنید؟ برام سواله

بعدشم انشالله ک هرچی زودتر خوب بشی عزیزم نمیتونی از مامانت پول به قرض بگیری وخودت بری

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
تنها نظری که دارم اینه که بری بغلش کنی ماچش کنی اونم بگیره 😁😁 توام تلافی کن

بزا بره بمیره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40