2777
2789
عنوان

دعای مجرب برای فروش زمین

558 بازدید | 5 پست

بچه ها دعای مجرب برای فروش رفتن زمین میدونین که خودتون تجربه کرده باشین یا نتیجه داده باشه خیلی به پولش احتیاج داریم ولی مشتری نداره اصلا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا همه سرمایه گذاری میکنن سود میکنن ما سرمایه گذاری میکنیم بزنیم به یه زخمی به باد میره همش ...

من تو یه سال تموم تلاشمو کردم اما انگار یه نیرویی مانع میشه. ديگه ولش کردم. بدتر اعصاب خودم داغون شد

نمیدونم چرا همه سرمایه گذاری میکنن سود میکنن ما سرمایه گذاری میکنیم بزنیم به یه زخمی به باد میره همش ...

زمین الان اینطوری شده چون پول ساخت خیلی بالا رفته ملت ترجیح میدن یه خونه کلنگی بگیرن و باسازی کنن تا زمین بخرن .میتونی تو دیوار اگهیش کنی یا تو برگه چند تا کپی بگیری و بزنی به در و دیوار