2777
2789
عنوان

ریاضی یا انسانی

324 بازدید | 12 پست

برا کدوم کار پیدا میشه کنمور کدون راحت تره؟ 

انتخاب رشته ندارم نریزید سرم تجربی بودم میخوام تغییر بدم 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دو اگه پول و سرمایه و پارتی نداشته باشی هیچی نداره جز فرهنگیان و چن تا کد رشته لوم قصایی که پسرونس، مهندسی و حقوق و روان شناسی و.. هم که ول معطل آن متاسفانه باز کلان شهرا وصع فرق میکنه شاید کار باشه 

با افتخار یک معلمم💯

سلام عزیزم من خودم ۱۲ انسانیم درسمم خیلی خوبه و عاشق رشتمم بودم ولی اگه برمیگشتم میرفتم ریاضی چون اون موقع عشق معلمی و اینا بودم الان ک فکرم عوض شده نه..مخصوصا ک میخوای از تجربی بخونی بنظرم اصلا سمت انسانی نرو چون حجم درسا بسیار زیاده و رشته ی سختیه ..برو ریاضی تمرکزم بذار برا اپلای راحت بدون هزینه میری زندگیتو می‌سازد.. جامعه آماری خییلی  کمتر از انسانیه

اگ حفظیاتت خوبه یعنی وقتی جمله ای و میخونی و میفهمی انسانی چون ما انسانیا قبل ورود به دانشگاه تقریبا انگاری با تمام زیر شاخه ها آشنا میشیم چون تمام کتاب های زیرشاخه هارو میخونیم کارشم اوکیه رشته های بورس علوم تربیتی،دبیری،حسابداری،وکالت،اقتصاد،جامعه شناسی،جغرافیا،روانشناسی وووو کلی زیر شاخه روی بورس داره 

ازونجایی که ریاضی به تجربی وصله یعنی با ریاضی هم میتونی کنکور تجربی بدی دوتاشم حسابانه،درست تصمیم بگیر براساس هدف بچه گیات و علایقت برو جلو:)

من آزاده از خاک آزادگانم           گل صبر،میپرود دامن من:)army purple                                 وکیل مدافع حقوق دختران،مادر هفت فرزند به نام بنگتن،آرتیست هنر خانم کیم                      دکترای کره شناسی،ISTP,دوزبانه فارس و تورک قیزیام👻✌

بستگی به علاقت داره و اینکه از پس درسای کدوم رشته میتونی بر بیای 

ریاضی به نسبت آسون تره؛ انسانی حجم درساش زیاد تره و قدرت فهمیدن بالایی باید داشته باشی

ریاضی فقط قوانین از قبل ثبت شدست ولی علوم انسانی نسبیه و همیشه متغیره

اگه ادم زرنگی باشی میتونی کارشو پیدا کنی؛ جفتشون بازار کار دارن 

هر دو اگه پول و سرمایه و پارتی نداشته باشی هیچی نداره جز فرهنگیان و چن تا کد رشته لوم قصایی که پسرون ...

یعنی این همه دانشجو بیکار خواهند موند؟ 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
اگ حفظیاتت خوبه یعنی وقتی جمله ای و میخونی و میفهمی انسانی چون ما انسانیا قبل ورود به دانشگاه تقریبا ...

خیلی دوست دارم وکیل بشم ولی نمیدونم واقعا چیکار کنم اینجوری که بقیه میگن همون تجربی انگار راحت تره که

سلام عزیزم من خودم ۱۲ انسانیم درسمم خیلی خوبه و عاشق رشتمم بودم ولی اگه برمیگشتم میرفتم ریاضی چون او ...

اصلا به اپلای فکر نمیکنم عزیزانم و وطنم اینجاس 

هر دو اگه پول و سرمایه و پارتی نداشته باشی هیچی نداره جز فرهنگیان و چن تا کد رشته لوم قصایی که پسرون ...

الان چه گلی سر بگیرم 

خیلی دوست دارم وکیل بشم ولی نمیدونم واقعا چیکار کنم اینجوری که بقیه میگن همون تجربی انگار راحت تره ک ...

تنها اشتباه تو همینجاس،تو باید خودت تصمیم بگیری،ن با حرف دیگران جلو بری

تحقیق کن،بگرد،بپرس،وضعیتت و بسنج از بزرگ تر کمک بخوا😉🚶‍♀️

من آزاده از خاک آزادگانم           گل صبر،میپرود دامن من:)army purple                                 وکیل مدافع حقوق دختران،مادر هفت فرزند به نام بنگتن،آرتیست هنر خانم کیم                      دکترای کره شناسی،ISTP,دوزبانه فارس و تورک قیزیام👻✌
تنها اشتباه تو همینجاس،تو باید خودت تصمیم بگیری،ن با حرف دیگران جلو بری تحقیق کن،بگرد،بپرس،وضعیتت و ...

تحقیق میکنم گیج تر میشم یه عده میگن اینو نرو کار نیس یه عده دیگه میگن اونو نرو سخته و.....  چه خاکی تو سرم کنم خب یعنی هیچ رشته ای جز علوم پزشکی خراب شده بازار کار نداره؟