2777
2789
عنوان

چرا من اینقد نفهمم یا خنگم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 45 پست
چیکبار کنم تنها راهم خودکشی مامانم بفهمههه😪😪 کنکورم با این حساب که خوندم بی فایده برای اینکه امتحا ...

اصلا فکرتو درگیر خودکشی و این مضخرفات نکن نه تنها درس نه تنها کنکور بلکه هیچ چیزی ارزش ندارد حتی گریه کنی براش تو تلاشتو کردی پیش خودت حال دلت خوبه تموم شد سال بعد خواستی میمونی پشت کنکور یا نه دانشگاه هم نشد دانشگاه آزاد به خداا الان دیگه هر کسی چه خنگ باشه چه عاقل لیسانس رو داره خودتو اذیتت نکنننن

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا فکرتو درگیر خودکشی و این مضخرفات نکن نه تنها درس نه تنها کنکور بلکه هیچ چیزی ارزش ندارد حتی گری ...

میشه برام دعا کنی دلم آرامش بگیره؟ خیلییی حالم بده تمام زحمت هام به باد رفت حتی برای این که برای کنکور خوندم 

میشه برام دعا کنی دلم آرامش بگیره؟ خیلییی حالم بده تمام زحمت هام به باد رفت حتی برای این که برای کنک ...

آرههههه عزیزم حتما همه این دوران رو پشت سر گذاشتن واسه تو هم میگذرهههه خیلی زوود

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

😐😂💔دبیر چی میخوای بشی 

عزمزم اینجوری که من خراب کردم امید ندارم دیگه، البته امسال خیلیی امتحان ها رو سخت گرفتن من حتی برای کنکورم خونده بودم اما الان دیگه حالم بده کاش معدل تاثیر نداشت مثل سال های قبل 

عزمزم اینجوری که من خراب کردم امید ندارم دیگه، البته امسال خیلیی امتحان ها رو سخت گرفتن من حتی برای ...

نگفتی دبیر چ درسی 😐😂💔

میتونی بری ازاد لیسانیو بگیری بعد استخدامی دبیری  شرکت کنی خب 

خب آزاد ترمی ۴،۵ میلیون پولشه بابام نداره که بده 😔

بقران دست همه گرفته س توی این وضعیت  همه مشکل دارن فقط نمیگن بقران 🥺

پیام نور میگن شهریه کم میگیره  برو اونجا بپرس ازشون اون رشته ای ک میخوای 🥺🧡

امیدوارم  موفق باشی و به هدفات برسی 🥺🧡

بقران دست همه گرفته س توی این وضعیت  همه مشکل دارن فقط نمیگن بقران 🥺  پیام نور میگن شهری ...

ان شاالله اما اونم با آزاد فرقی نداره زیاد فوقش یه تومن کمتر ، شما دعا کن کنکور قبول بشم امسال ، من دوست داشتم معلم دبستان بشم چون عاشق بچه هام 🥺🥺

ان شاالله اما اونم با آزاد فرقی نداره زیاد فوقش یه تومن کمتر ، شما دعا کن کنکور قبول بشم امسال ، من ...

انشاالله که قبول بشی عزیزم 🥺🧡🧡

میگم جز اینکه نیمه دولیته با هزینه کمتر داره چ فرقی داره اخه با ازاد اینشو من نفهمیدم 😐😂💔