وای خدا دوروزه صبح تا شب برای امتحان نهایی ریاضی میخوندم اما خراب کردم نمیدونم چرا تو خونه همه رو درست حل میکنم اما وقتی میرم سر جلسه مغزم قفل میکنه ای خدا حالا چه کنم همه امتحانمو گند زدم من تو این ۱۲ سال که درس خوندم هنو نمره زیر ۱۳نداشتم حالا همه امتحانا مو خراب کردم کاش خدا منو بکشه جواب مادر و پدرمو چی بدم خیر سرم امسال کنکوریم 😪بعد کنکورم همه فامیل بفهمن قبول نشدم و امتحانمو خراب کردم مسخره خان کرد چون همش تو خونه درس میخوندم اما من خنگ با این که خوندم خراب کردم انشالله دیگه بمیرم خداا 😭😭😭😭😭😭😭
چیکبار کنم تنها راهم خودکشی مامانم بفهمههه😪😪 کنکورم با این حساب که خوندم بی فایده برای اینکه امتحا ...
اصلا فکرتو درگیر خودکشی و این مضخرفات نکن نه تنها درس نه تنها کنکور بلکه هیچ چیزی ارزش ندارد حتی گریه کنی براش تو تلاشتو کردی پیش خودت حال دلت خوبه تموم شد سال بعد خواستی میمونی پشت کنکور یا نه دانشگاه هم نشد دانشگاه آزاد به خداا الان دیگه هر کسی چه خنگ باشه چه عاقل لیسانس رو داره خودتو اذیتت نکنننن
اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزمزم اینجوری که من خراب کردم امید ندارم دیگه، البته امسال خیلیی امتحان ها رو سخت گرفتن من حتی برای کنکورم خونده بودم اما الان دیگه حالم بده کاش معدل تاثیر نداشت مثل سال های قبل