سلام من با همسرم سه یا چهار روزه که قهرم سر یه موضوع که ایشون خیلی مقصر بودن و من خیلی خیلی دوست داشتم بیاد نازمو بکشه تا ببخشمش اما نیومد. خلاصه که مثل دوتا غریبه تو خونه نه با هم حرف میزنیم نه چیزی اما کنار هم میخوابیم خلاصه دیشب خودشو زده بود بخواب و کلی بغلم کرد اما من خودمو کشیدم کنار که یهویی دیدم چشمش بازه و بهش خیلی نگاه بدی کردم صورتمو اونور کردم و این شد که صبح شد صبح بغلم کرد بوسم کرد ولی عرض خواهی نکرد بهش گفتم نمیخوایی عرض خواهی کنی گفت نه دوباره بغلم کرد گفتم نمیخوایی بگی ببخشید که واسه خاطر دختر داداشم باهات بحث کردم دیدم هیچی نگفتم منم بلند شدم رفتم تو اتاق دیگه به نظر شما چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه زیادی ناز کنی نازکش نداری و همونطور ولت میکنه
بغل و بوس نشونه عذرخواهیه کشش نده
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
حتمااا ک نباید ب غلط کردن بندازیش همین که بغلت کرده و بوست کرده یعنی پشیمون از کارش دیگه
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
سر این که من بخوام برم خونه مامانم یا خالم گفت نه هیجان نمیخواد بری خلاصه که من خیلی ناراحت شدم همون لحظه دختر داداشش که پنج سالشه اومد و خیلی به اون محبت کرد منم خیلی ناراحت نشسته بودم یهو بچه پرو شد دست کثیف پفکی شو زد به میرم که پاک هم نمیشه رنگ میام سفید تقریباً بعدش من داد زدم نکن به من گفت وحشی چرا داد میزنی سر بچه مگه اون میفهمه بعد من گفتم من که میفهمم اون نمیفهمه گفت بر هر جا که میخوای اما دیگه بر نگرد من خواستم برم که مادر شوهرم گفت با این دعوا های کوچیک زندگیتو خراب نکن خلاصه آروم شدم حالا به نظر شما مقصر کیه