2777
2789
عه 🙈 حالا یک سوال من دوست ندارم موهام صاف بشه چون فر قشنگی دارم کدوم روشو انجام بدم برای درمان؟ ...

اینجا هردو صاف میکنه عزیزم باید پس از عطاری ها روغن تقویت مو بگیرید اونا لخت نمیکنه

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کراتین که صاف شلاقی میکنه

پروتئین برای موهای هست که لایت و دکلره دارن و بشدت آسیب دیده هستن

ولی اگر موهای طبیعی خودتون میخوای احیا بشه و حالت داشته باشه بهترین گزینه بوتاکس هست 

دذ کل تو انتخاب آرایشگاه و برند مواد دقت کن

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
اینجا هردو صاف میکنه عزیزم باید پس از عطاری ها روغن تقویت مو بگیرید اونا لخت نمیکنه

من خودم کارم روغن گیری ارگانیکه 

انواع روغن تو حجم زیاد و طبیعی در دسترسمه 

اما 

اونجوری که فکر میکنید تاثیری نداره 

رو پوستم میزنم مثل مرطوب کننده در اون حد ولی معجزه نمیکنه واقعا 

من خودم کارم روغن گیری ارگانیکه  انواع روغن تو حجم زیاد و طبیعی در دسترسمه  اما  ا ...

نه اتفاقا اگه درست انجام بدید خیلی تاثیر داره🥰

من که خیلی راضی بودم

موهام براق و خوش حالت شده بود و ریزشمم قطع 

چه روغنی و به چه روشی؟

رزماری 

بادام تلخ و شیرین 

پیاز عنصل (اگه اشتباه نکنم )

موهامو مرطوب میکنم اروم و با ملایمت ماساژ میدم ساقه موهامو با روغنا و شانه پلاستیکیم اروم میکشم 

بعد که یک نیم ساعت سه ربع ماساژ دادم حوله گرم میپیچم دور موهام دوسه ساعت بعد میرم حمام یک الی دوبار موهامو میشورم تا حدی که نه خیلی روغنی باشه نه ام کامل روغنا پاک بشه دیگه بعدم که از حمام اومدم ماسک موی مخصوص موهامو میزنم و تمام 🙈🤣

چه مدت ماندگاری داره؟

تموم‌کارای مو نهایت ۶ ماه اگه خوب مراقبت بشه شاید بیشتر موندگار  کراتین  اگه موادش خوب نباشه یک ماهم نتیجه نده

آرایشگر و مواد مهم تو مونوگاری

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

چی هست 🙈 میشه بیشتر توضیح بدین؟

ترکیبی بین‌پروتیین و کراتین

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اسمش چیه

یکی از دوستام از شرکتشون اورد واسم فروشش انحصاریه بیرون ندارن..

اگر‌خواستی درخواست بده بهت بگم

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
من تخصصم صافی دائمی مو بدون مواده،خواستید درخدمتم اینم ادرس پیجمهsafi_mo_bedonemavadکااااملا صافیش ت ...

آره اتو سنگ معدن ، موهام پر موخوره شد و خشک شد

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)